Tqkže si myslíte .. že mi bude stačit takový pc na league of legends + world of warcraft nemusím kupovat kolem 20k né? Nebudu muset ani řešit FPSka v lolku? Protože u lolka jsou důležité ať nemusím mít třeba mqx 30-60 .. třeba bych byla ráda i za 100+
já hrál WoW Legion i na pravěký 560ti + i5 2450p na medium s vyplejma zbytecnostma, takze tvoje i3 8100 a 1050 s tim nebude mit zadnej problém a LoL by sis mohla zahrát i na integrovaný grafice tý i3 8100, s 1050 jak nic
A doporučili by jste mi nějakou klávesnici? Bedýnky nebudou nějak třeba né? Když už tak asi sluchátka .. myšku jsem si kupovala nedávno 2dny pred .. nez jsem dala ntb do servisu
Ahoj, mohl bych poprosit a zkontrolování této sestavy? jestli jsou všechny komponenty kompatibilní atd. případně co bych měl vyměnit. Jako gpu koupím RTX 5090, až bude někde skladem. ( vím, že do bedny dám jen jeden ventilátor (ostatní pozice jsou...
Ahoj, chtěla bych požádat o pomoc se sestavením PC primárně určeného na hraní her.
Co bych nejraději měla v PC je 2TB SSD a 16-32GB RAM (pokud je momentálně 32GB overkill tak stačí 16, většina her 16 momentálně doporučuje, takže nevím). Grafiku...
Čaute,
jako vždy se chci poradit o sestavě s vámi, chtěl bych něco na hry a zároveň testování různých AI projektů, momentálně jsem na AMD grafice a tam mě to většinou brzdí.
Chtěl bych se držet okolo 60k, základ asi 4080 super & 7800X3D. Skládat...
Poslední příspěvek
Díky! Je ještě něco co by bylo vhodné dokoupit / vyměnit? Uvažuju že prohodím ramky za jelikož naskládnění těch gskillu Alza pořád odkládá.