Dobrý den,
včera (21.3.) jsem udělal Factory Reset, jenže když jsem dnes zapl PC, tak mi nešly zvuky. Na hlavním panelu se tváří že jdou, ale přitom nefungují :(. Stahoval jsem i drivery a stejně nic. Používám klasické reproduktory "Realtek High Definition Audio".
Mám notebook Lenovo Ideapad Y580. Chtěl bych ještě dodat, že nefungují ani sluchátka :\ Už fakt nevím co s tím, jinak bych sem nepsal. Tak snad někdo z vás bude vědět a poradí mi :)
Nejdou zvuky ve Win 10 Vyřešeno
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejdou zvuky ve Win 10
Vyzkoušel jsi tam i další zvukové věci? Možná ti odešla zvukovka
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
"Zvukové věci" Co si pod tím mám představit
A ta zvukovka.. Je to možnost, ale jak říkám, před Factory resetem to bylo v pohodě, a hned po něm to nešlo...

Hned ten den co jsi udělal Factory Reset to nešlo? Dla jsi tam správné ovladače?
Služba Zvuky systému Win běží a je nastavena na Automaticky?
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Ano, hned ten den.. Ovladače jsem tam dal od Realtek, doufám že to byly správné, bral jsem ze stránky: http://www.driverscape.com/manufacturer ... y580/10628
Zvuky sytému Win je nastavena na Automaticky ano
Zvuky sytému Win je nastavena na Automaticky ano
Pokud obnovuješ do továrního nastavení, pak tam žádné ovladače necpi, už jsou tam!
Restartuj tu službu.
Restartuj tu službu.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Restartovat jsem ji několikrát, ale furt nic :( a zpět k těm ovladačům... Když jsem se to snažil vyřešit tak jsem našel, ze mám stáhnout ovladače.. Tak jsem je stáhnul a nainstaloval a stejně to nepomohlo
zkus v Realtek v nastavení odkliknot ty 2 položky(myslím že to je deaktivace předního konektoru nebo jak)
CPU:AMD Ryzen 5 3600 (Arctic Freezer 34) - MB:Asus Crosshair VI Hero - RAM:HyperX Pradator DDR4 3333MHz - GPU:Sapphire AMD RADEON PULSE RX 5700 8G OC - SSD:WD SSD Blue SN500, M.2 - 500GB - HDD:Seagate Ironwolf 4TB - Case:SilentiumPc Armis AR5 - OS:WN10 64bit Profesional
Ve "Správci zařízení" zkus zvukovku odinstalovat včetně zatržítka "Odstranit software ovladače tohoto zařízení" (i víckrát, pokud už jsi tam zkoušel několik ovladačů, aby se veškeré instalované ovladače odebraly) a nech pak W10 vyhledat ovladač "Vyhledat automaticky aktualizovaný software ovladače". Krom některých NTB HP sem s ovladačem výrobce či automatickým ovladačem co si dají W10 neměl nikdy problém. Lenovo W10 tvůj notebook oficiálně nepodporuje, ale můžeš zkusit pak případně ovladač pro W8.1 (https://pcsupport.lenovo.com/cz/cs/prod ... /downloads). Případně poslední pokus, ovladač ze stránek realteku (zřejmě http://www.realtek.com/downloads/downlo ... Down=false ale ten sem nikdy nezkoušel).
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
norbik, toho se celkem bojím, abych to nepodělal ještě více... A ještě něco, doufám že W10 budu moct používat i nadále a nebudu muset downgradovat na W8.1
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Udělal jsem to ve "správci zařízení" a stejně nefunguje... Když jsem dal "Odstranit potíže se zvukem" napsalo mi to, že "Zvukové služby neodpovídají" a zatím je "Neopraveno" viz. Screen
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 9234
-
od pajauh
Zobrazit poslední příspěvek
24 zář 2024 18:07
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”