Sekající se Notebook Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

P.O.B
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Sekající se Notebook

Příspěvekod P.O.B » 26 bře 2008 11:06

Zdravím,

přítelkyni se její ASUS F5VL začal sekat. Je to cca každých 5 minut a je mu jedno, jestli jede na baterku nebo zdroj, či co se na něm dělá :-(

Poraďte co s tím? Vir? HW chyba? Už jsem jí říkal, že jí jej přeinstaluju (istaloval jí ho nějaký kolega a "dost to zpackal") ale kdyby to šlo bez té hodina a půl práce, byl bych radši.

P.S.: Byly u něj ovladače pro Vistu, ale ona tam chtěla Xp, tak jsem je všechny přeinstaloval přímo od ASUSu.

Díky za odpovědi, popř. povzbuzení k reinstalaci ;-)

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Sekající se Notebook

Příspěvekod memphisto » 26 bře 2008 11:47

jestli jsem to správně pochopil tak má XP ale drivery pro Vistu? pokud ano, tak to je ta chyba. pokud ne, tak bych asi přeinstaloval, pokud je to opravdu zpackaná instalace, tak nic lepšího není.ještě bych se zaměřil na vyfoukání prachu (né vysavačem ale stlačeným vzduchem ve spreji!)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

P.O.B
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod P.O.B » 26 bře 2008 12:19

Ne, to ne, proboha, Xp a ovladače na Vistu, to bych nikdy neudělal, bych se musel zfackovat ;-)

Právě naopak, ovl. jsou už všechny Xpčkovský...

S tím poukáním to zkusím, ale ten NB je asi jen 4 měsíce starý, tak tolik prachu snad nesežral... navíc, když ho na posteli měla jen vyjímečně, jinak stůl...

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 26 bře 2008 15:55

pokud je to opravdu špatnou instalací, tak bych to přeinstaloval. opravná instalace nic nezmůže.může to být i něčím jiným, ale takhle na dálku se to špatně z těch informací co jsi uvedl pozná.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

P.O.B
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod P.O.B » 26 bře 2008 16:01

Já spíš víc info nemám... No nic, tak já s tím zkusím něco udělat... Budu si muset nějaký ten čas najít, ať má přítelkyně klid... Tak dík ;-)

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Sekající se Notebook  Vyřešeno

Příspěvekod memphisto » 26 bře 2008 16:05

no není zač.bude to asi nejlepší řešení dokud tam není moc věcí na zazálohování.jinak samozřejmě XP s SP2 a pak hned drivery a mělo by být vše OK.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”