Qip?? Se Nevypne
- .luba.
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Qip?? Se Nevypne
Zdravím mám takový dotaz...Mám QIP Infium RC1 když ho chci vypnout tak se prostě nevypne ve správci procesů je furt , ale používat nejde Na kliknutí v systray nereaguje musím ho násilně ukončit v Správci procesu...Reinstal jsem zkoušel....
dík za rady

Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
Re: Qip?? Se Nevypne
Odinstaluj a následně smaž složku QIP z program files ... restartuj PC a řekni, jestli to tam stále je, pokud ano, tak si vyhledej, odkud se to spouští .... a smaž.
*Chápu to tedy tak, že když jedeš na QIPu, jede ti ve správci 2x ? Nebo ho vypneš, zmizne , ale stále je ve správci ??
*Chápu to tedy tak, že když jedeš na QIPu, jede ti ve správci 2x ? Nebo ho vypneš, zmizne , ale stále je ve správci ??
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.
- .luba.
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vypno ho normaln pres program ale v Spravci porad je jako by byl zapnuty...
Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
Přečti si, prosím, ještě jednou a dobře, co jsem napsal ... hlavně závěr. Děkuji
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.
hej proč RC1 už je build 9004beta a hlásí mě že je nová verze ale tu zatím nemůžu najít
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.