Tip na notebook cca. 25-30 tis

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

maiki
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Tip na notebook cca. 25-30 tis

Příspěvekod maiki » 19 bře 2008 00:12

Vista je komplet vektorová, tzv. grafické prostředí je naprosto pokrokové oproti bitmapovým XP atd. Jedině Vistu, kdo má smysl pro grafiku.

Reklama
amaroun
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod amaroun » 19 bře 2008 06:43

Díky za info, ještě o zvážím a udělám ještě jednu osobní prohlídku booků.Ale není to snadné vybrat.Snad mi trochu pomůže to, že mi vrátí DPH.Tedy 30 bez DPH, ale pořád je to o 9 tis.Jen jsem obecně zvědavej na ty Visty.

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 19 bře 2008 08:35

Vistu doma mám a ihned jsem jí přeinstaloval XP,jelikož jsem si na ovládání nezvykl a čekací doba na každou operaci mě přišla neúnosná,připravte se,že načítání,pokud máte lepší antivir a Spyware,bude o moc delší než u XP - prostě ZATÍM mi Visty přijdou nevychytané...
K té ATI X1100,tuhle kartu přesně mám v ntb a jelikož jsem kupoval book hlavně skrz kanclpráci,tak jsem to neřešil. Ovšem rozjel jsem v pohodě GTA SA na průměrné kvalitě a to samé i Mafia,novější hry nehraji,nějak jsem jim nepřišel na chuť a ani to moc nesleduji,o Crysisu co tu píšete nemám ani páru :lol: :lol:

amaroun
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod amaroun » 26 bře 2008 16:17

memphisto píše:naprosto luxusní a plně dostačující :Asus F3SV-AS293C C2D 2,2GHz 4MB cache, 3GB ram, 25OGB HDD, grafika 8600M GS, WIFI, BT, DVD vypalovačka s LightScribe, hybridní TV tuner s dálkovým ovladačem, čtečka otisků prstů, VIsta Home Premium 26 456Kč

Nakonec jsem koupil tento, tvůj tip byl výborný, jen se ve mě ozvala lidská touha po změně značky, neb jsem předtím měl také ASUS a musím říci, že bez problémku.Jen na mě u nového ASUSU působila hloupě otočná kamera, působilo to na mě jako starý ACER.Ale i přesto díky za tip.
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=52012

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 26 bře 2008 17:28

není zač.hlavně ať slouží :wink:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

amaroun
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod amaroun » 26 bře 2008 20:06

Bude muset stál raketu :D :D

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek