zdarec chlapi,mam jeden dotaz ohledně programku FRAPS,protože jsem velkym milovníkem counter strike tak jsem si chtěl udělat nějaké to videjko a pak se tim pěkně chlubit ale když si chci nahrat nějaké to video tak když ho při hře zapnu tak mi hra mírnounce škube,nebo ne škube,ale nejede mi čistě a ono ro celkem škodí a hlavně v těch rychlejších hrach jako je cs,zkoušel jsem snížit i to fps na to minimum 25 ale je to stejné,nemuže mi někdo poradit jak to udělat aby ta hra běžela krasně čistě při nahravaní???děkuji
ps: ted jsem si vzpoměl,nebylo by to lepší kdybych třeba snížil rozlišení ve hře???nejsem u svého pc tak to nemohu zkusit
Fox8 píše:vyzkoušej tohle a zadej VidShot capturer
tak tenhle programek nahrava jen co se děje na ploše,zkoušel jsem nahravat 3 minuty a 3 minuty to bylo video z plochy i když jsem mastil cs ale jinak dík,kdyby nahodou byl ještě nějakej programek tak šup sem s nim.děkuji
protože už přes 20 let dělám webové stránky mapující historii a osudy unikátních lokomotiv ( ), mám doma několik TB fotografií asi tisícovky autorů. Data si pravidelně různě zálohuju, ale v poslední době jsem našel několik jednotek případů,...
Poslední příspěvek
nějaké info je tady:
a tady starý info:
Navedlo mě to až sem, stáhnul jsem ho, ale kontroluje jen videa. Nevím jak nastavit -jpg. Dejte vědět komu by šlo nastavit -jpg. Hodilo by se mi to taky.
Zdravím, sháním program/přehravač videa, ve kterém bych byl schopen při pozastavení videa do něj kreslit, něco jako elektronická tužka, co používají ve studiu při hokeji.
Díky za rady.
Poslední příspěvek
Epicpen je přesně to co hledám. Free verze bohatě stačí, naprostá pecka.
Díky moc všem za tipy.