Testoval som len tak pre zábavu včera moje SATA SSD a zistil som že číta 281 MB/s namiesto 500. Hľadal som príčinu a zistil som že všetky disky idú na SATA 2 režim.
CrystalDIsk hlási: Current mode: transfer mode: SATA/300 , disky mám SATA / 600...
Poslední příspěvek
Pokud mas BIOS nastaveny uplne stejne jako predtim, tak to nebude problem nastaveni BIOSu.
Mám notebook Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ARH05, který vyžaduje napájení o výkonu 135 W. Chtěl bych se zeptat, zda by bylo možné tento notebook nabíjet přes USB-C. Teoreticky by mohl fungovat i na 100 W? (za předpokladu, že na něm nebudu hrát...
Poslední příspěvek
Zdravím,
dík za odpovědi. Myslel jsem to tak, že ta redukce (žlutý pin z Aliexpressu (nehleďte prosím na to že to je Aliexpress, je to jen příklad)) by se připojila do adaptéru s USB C z Alzy.
dokážete mi poradit nejlepší SSD Sata disk 1 TB v poměru cena/výkon, který má největší pravděpodobnost se nepokazit?
Byl by to druhý disk do počítače, který má desku MSI B450-A PRO MAX, která ma jenom jeden M.2 slot, proto hledám Sata disk....
Poslední příspěvek
Taky jsem to řešil a nakonec jsem koupil 2TB Samsung 870 EVO. Cena 3700,- u Alzy. Měli na ně zrovna akci, tak jsem moc dlouho neváhal. Doufám, že mi nějaký čas vydrží.