Zakoupil jsem monitor s HDMI kabelem a klasicky pripojil k PC, odinstaloval Generic PnP Monitor a graficke ovladace Nvidie, nasledne je zpet nainstaloval. Nicmene, pokazde, kdyz si chci zahrat, tak to nejde (nebo jen chvili). V Dota 2 me to pusti do menu, ale jakmile se po vybirani hrdinu nacita do mapy, mi PC komplet zmrzne, kde obcas funguje kombinace Ctrl + Alt + Del a nekdy komplet, kde nereaguje s tim, ze mam cerny obraz. Neco obdobneho se deje s Dead By Daylight, kde mi hra spadne taktez pri nacteni z lobby do hry a to bez zadnych erroru, ciste na plochu. V PUBG je to trochu jine, hrat lze, ale obcas a nahodne se stane to same co u Doty 2... komplet zamrznuti PC s cernym obrazem. Problem je na 90% spojeny s novym monitorem... presel jsem z 1440 x 900 na 1080p. Mezitim zkusim napojit monitor pres analog a uvidim, jak to dopadne. Zatim sem nepisu komponeny... napisu vsak po vyzadani, i kdyz je to bezpredmetne?
Dodatečně přidáno po 45 minutách 47 vteřinách:
Dodatečně přidáno po 48 minutách 17 vteřinách:
Padani her, zamrzani PC s novym monitorem
Padani her, zamrzani PC s novym monitorem
nVidia MSI GeForce 9600 GT, 512MB
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Padani her, zamrzani PC s novym monitorem
Pravděpodobně chyba není v monitoru, ale v PC a to nejspíše v grafické kartě, či nevhodných ovladačích. Nový monitor či kabel jsou nejspíš OK. Uveď jednotlivé komponenty PC.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2454
-
od rohlicek1