Dobrý den, chci se zeptat proč když hraji více náročné hry tak mám na obrazovce různé pruhy chyby textůr atd.. není to u 1 hry je to u všech které jsou více náročné na GPU. https://ctrlv.cz/H3oF - screen
toho sem si všim, ale popravdě nevim jak to má správně vypadat... každopádně by to mohlo bejt nedostatkem paměti grafiky - zkus snížit kvalitu textur a uvidíš, co to udělá... případně sleduj, jak moc je vytížená v průběhu hry (umí to zobrazit MSI Afterburner)...
Stará ani né 2 roky a je to GTX 750Ti GDDR5.. Ale kdyby odcházela tak by byly takovéto pruhy atd všude ne? na dolní liště nejsou nebo když tu plochu označím tak zmizí když držím levé tlačítko myšy a dělá takové ty čtverce tak to tím mizí
aha, to je to coste tu řešili včera nepamatuju si všechny podrobnosti a ani se mi to nechce prolejzat... ten screen z desktopu je ňáká hra v okně či co?
Né to jsem hrál hru a po tom co mi crashla tak když jsem jí vypnul měl jsem tam toto. Když nehraji hru tak mi to nikdy neudělá vůbec problémy s ní nemám internet filmy videa ve fhd a 2k zvládá bez těch pruhů. Jen když zapnu novější hry tak to dělá toto.. přitom ty hry by měla rozjet.