No tak mám hotovo, vyřezání díry do toho plechu bylo mnohem horší než jsem si myslel. Vrtačkou a nůžkama na plech to moc nešlo a plech okolo nebyl tak hezký jak bych si představoval tak jsem tam nalepil lišty které jestě dopiluju. Zezadu jsem nalepil mesh a bylo. Dust filter jsem udělal také ale zabraňoval moc vzduchu jak psal petr a kvůli tomu ventilátory nasávali vzduch zezadu. Bez dust filtru je to ale jiná a airflow je dostačující a vzduch proudí tak jam má, takže aspoň mám předek case a nějak to vypadá než bez toho.
Jinak ventilátory snížili teplotu cpu asi tak o 10-15 stupňů dnes jsem ho přetaktoval na 4.7 ghz a teplota nejde přes 60 stupňů, ještě budu muset vyměnit pastu pod chladičem ta je tam tak půl roku takže počítám s tím že ta teplota půjde ještě o něco málo dolů. Vpředu mám dva Scythe grand flex A jednu Deltu
ZDE ventilátor nevím jestli někdo znáte ale je to monstrum, na 100% výkonu to jede na 4000Rpm a slyším ho i přes ty zavřené sluchátka, což moc praktické není a přemýšlím o tom že koupím ještě jeden flex místo něho a dám ho dozadu aby jel na těch 40%-60% a odváděl vzduch od procesoru ven.. když je na 60 procentech tak to ještě jde a má kolem 3000Rpm...a to s hlukem ještě jde nebo to minimálně neslyším přes sluchátka.

Dodatečně přidáno po 2 minutách 49 vteřinách:1070ti už mám doma, 6600k je na 4.7 jak jsem psal a bf1 na utlra jede kolem 80 fps někdy padne na 60 nevím jestli je to normální našel jsem že většina lidí má kolem 100fps ale já jsem asi speciální