problem z mysi(USB)
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: problem z mysi(USB)
neni eště nějaká možnost..?
Možná pomůže:
Unknown Device Identifier 5.02-odhalí i neznámé zařízení ve Win a umožní tím lepší a rychlejší nainstalování ovladačů.exe
Unknown Device Identifier 5.02-odhalí i neznámé zařízení ve Win a umožní tím lepší a rychlejší nainstalování ovladačů.exe
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
už to vyřešil reinstalem... díky za rady ...za něj 

Vyřešit nefunkčnost myši reinstallem ... to myslíte vážně ??? Pane bože ... a co redukce na PS2 za pár kaček ? Osobně bych ani jinak než s redukcí USB to PS2 na PC nejel ...
Vono totiž winy maj v oblibě si dělat co chcou a představa, že mi myš nejede, byť třeba prvních 10 vteřin po zapnutí PC, protože PROTO , tak se odstřelím ... ale to je o zvyku a praxi. Většinou je to zcela normální jev, když přejdete z myši na myšku ... když jsem sestavoval PC a instaloval , lidé si pak koupili myš novou a museli 20x restartovat systém, aby jim ho Windows XP našly
Vono totiž winy maj v oblibě si dělat co chcou a představa, že mi myš nejede, byť třeba prvních 10 vteřin po zapnutí PC, protože PROTO , tak se odstřelím ... ale to je o zvyku a praxi. Většinou je to zcela normální jev, když přejdete z myši na myšku ... když jsem sestavoval PC a instaloval , lidé si pak koupili myš novou a museli 20x restartovat systém, aby jim ho Windows XP našly

[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.
Osobně používám redukci USB > PS/2 na klávesnici, tam jsou občas při startu systému problémy, myš na USB šlape v pohodě ...
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Sektor píše:Vyřešit nefunkčnost myši reinstallem ... to myslíte vážně ??? Pane bože ... a co redukce na PS2 za pár kaček ? Osobně bych ani jinak než s redukcí USB to PS2 na PC nejel ...
Windows XP si dělá co chce jen když je rozesraný a pak je potřeba ho přeinstalovat...
20 restartovat XP vůli tomu aby našli myš? To si snad děláš prdel...

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1469
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
21 lis 2024 11:41