Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli někdo zde použil akci Alza 1/3 (třetinka) ze zaplatíte 1/3 např. 3,5k z 10k a zbytek doplatite do 3 měsíců a nejsou tam žádný úroky atd..
Chtěl bych to využít na koupi PS4 je to opravdu v pohodě a není to nějaký “blaf” ? Ze opravdu stačí zaplatit tu 1/3 a zbytek jen pak doplatit a všechno Ok?
Tak blaf to není.Podmínka je ,že to platíš z karty a máš registraci na Alza.cz, kde jsi nakoupil alespoň za 5 000 Kč za posledních 12 měsíců a máš 2 dokončené objednávky.Pokud to splňuješ,tak se nemusíš obávat takto nakoupit.Žádné skryté poplatky tam nejsou.nějaké poplatky jsou pouze ,pokud nedoplatíš zbytek do těch 3 měsíců.
ahoj, ted sem tam kupoval notebook na ICO. Chtelo to po me platbu kartou, scan obcanky a mou fotku. Aplikace mi pise doplatit s terminem 3 mesice. Je to dobra sluzba.
Můžu ti napsat, nějáký otázky ohledně toho do SZ? Nebo jestli někdo taky kupoval.. Jak to funguje s tou kartou? Můžeš zapaltit kartou normálně na prodejně a nebo musíš poslat peníze online???
Řešil jste někdy někdo reklamaci na Alze co se týče poslání poškozeného+ neúplného + jiného zboží?
Koupil jsem si RTX 3080 Phoenix. Rozbalili jsme a uvnitř Rtx 4070Ti, napájecí kabel poslán jiný než 12 pin, který jde do 4070ky, ještě k tomu...
Ahoj dnes jsem se díval na recenze od uživatelů na Alza a konkrétně na AMD grafickou kartu od výrobce sapphire nitro+ radeon rx 7800 xt gaming oc, kde mě znepokojila recenze a nevím by nebylo lepší nVidia. Zde uvádím pár postřehů od jednoho...
Poslední příspěvek
Uplne bych nebral vazne cloveka, co svadi na AMD design PCB a chladic, kdyz AMD zadne graficke karty nevyrabi.
Takzvane place dobre, ale z vetsi casti na spatnem hrobe. AMD tu kartu nevyrobila. Ani NVIDIA karty nevyrabi.