Ahojte,
Potřeboval bych poradit budu přeinstalovávat Windows 8.1 a potřeboval bych vědět zda můžu při výběru disků kam windows nainstalovat, smazat disky jednotky 0 oddíl 2 systémový, jednotku 0 oddíl 3 msr (vyhrazené) a jednotku 0 oddíl 4 systémový naformatuju ať je prázdný bez veškerých dat, není na těch dvou discích nic důležitého co by mi uškodilo kdybych je odstranil?
A pak mám ještě druhý disk ten první je SSD druhý klasický u toho je take udělaný další disk jednotka 1 oddil 1 msr (vyhrazeny) to můžu taky smazat proč to tam je? Kcemu to je dobre? Díky
Vymazání disků msr při preinstalaci Windows 8.1
Re: Vymazání disků msr při preinstalaci Windows 8.1
Ten oddíl 0 klidně smaž pokud tam nejsou data které chceš nechat. Ty vyhrazené věci jsou pro spuštění Windows a nebo na tovární nastavení. (Obnovení nastavení do původního stavu).. V některých disích jsou i licence . (Oddílů) . Buď to naformátuješ teď všechny disky a nebo ve Windowsu dáš obnovení do továrního nastavení. Což ti smaže všechno a zformátuje. A můžeš vybrat všechny disky.. A zůstane ti pak jen čistá Windows 8.1
Můžeš to smazat naprosto vše. Já to tak dělám. Jak píše Angelika, přijdeš tím však o recovery nebo něco jiného co tam je. Je otázka zda to budeš potřebovat.
Pokud nejsi znalý problematiky (jako že nejsi), tak doporučuji recovery a podobné zachovat, pro případné obnovení do továrního stavu.
Pokud nejsi znalý problematiky (jako že nejsi), tak doporučuji recovery a podobné zachovat, pro případné obnovení do továrního stavu.
Ak už ,tak zmaž komplet disk a nainštaluj Win10.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Zbook G6 - windows na pomalejším disku Příloha(y)
od Qinter » 08 črc 2024 20:30 » v Vše ostatní (hw) - 30
- 10460
-
od Qinter
Zobrazit poslední příspěvek
30 črc 2024 22:40
-
-
- 6
- 7855
-
od zeus