Včera jsem vypl PC bez problému a dnes přijdu a ta ludra se nechtěla zapnout. Psalo to boot device missing or boot failed.
Říkám si a jéje asi HDD tak to parkát ještě zkusím furt to samí.
Tak vypnu PC otevřu skřín všechno vyndám, při té příležitosti i všechno vyčistím profouknu...
Zapnu PC a ČERNO ! ani tuk... větráčky jedou, dioda svítí ale obraz nic. No abych to zkrátil... Otestoval sem všechno co šlo a zjistil, že když vytáhnu grafiku a zapojím monitor do desky tak PC jede v pohodě dál. Takže....
GPU Dead...
Co mě ale ted zaráží je, že když sem nechal monitor pichlej v zakladce a nastavil jsem v biosu iGPU+PEG ( Predtim PEG/PCI)...tak se normalně dostanu do vidlí a tu Geforce to normalně i najde a co víc... ona snad aji normalně v funguje !!!??? zapnu hru a v Nvidia monitoru jde videt že je to akccelerovaný přes Nvidii...
Jako sem rád že to zase funguje protože by to pro mě znamenalo koupě komplet celého PC ale je mi to záhádou...
Ono to snad jede ted i líp jak tomu asi pomáhá i ta integrovana...

Říkám si v čem se ale stal z ničeho nic problem... nic sem včera nenastavoval ... a druhej dej černo... Monitor mám připojený pres redukci z VGA na DVI( graf. karta nemá VGA ) jakože něco kvůli tomu ? ale jedu na tom už pres pul roku a nic... Nebo že by ty grafice odešel konektor ?
No jako záhada to je pro mě neskutečná... ale ještě že to jede to by mě přitelkyně zabila kdybych se na ni vytasil s novým PC

Konfigurace:
ASUS P7H55-M PRO
Intel core i3 (550)
Geforce GTX 760
SSD 256gb+WD 1TB
2x2gb ram
Zdroj:Seasonic 500W