Tv TUNER
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Tv TUNER
Nemáš tam někde manuelní jemné dolaďování?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
- Brumteles68
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mam WinFast 2000 a jemné dolaďenie si môžeš odfajknúť ešte pred ladením kanálov alebo po naladení z roletky ak klikneš pravým tlačítkom na príslušný kanál.
K8N Neo4 Platinum, AMD Athlon64 3000+,RAM 2x256MB+2x1024MB, WDC WD1600JS 160GB, GeForce 6200 TurboCache, Tv WinFast PVR, WiFi Asus 802.11b/g+ruter WL-520GC,Win. XP pro. CZ
Bohužel tato karta si s UPC moc nerozumí. Mám jí skoro dva roky a ještě se mi ji nepodařilo naladit k plné spokojenosti. Jinak si pročti toto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp ... discussion
Je tam toho sice hodně, ale záhy zjistíš že si asi moc dobře neudělal s její koupí. Já sám si drbu hlavu, a přemýšlím jakou kartu koupím aby chodila jak má.
Je tam toho sice hodně, ale záhy zjistíš že si asi moc dobře neudělal s její koupí. Já sám si drbu hlavu, a přemýšlím jakou kartu koupím aby chodila jak má.
Intel Core 2 Duo E6400;ASUS P5B;4GB DDR2-800MHz;7600GT/2DHT
vyhledam programy.. hledani dokonceno ... kliknu na program pravym a je tam tahle nabidka a nikde jinde v menu doladovani neni ... obrazek tady
Problém sem vyresil :) ted jeste dva problemy radio a ovladac a pak zkouset nahravat a vychytat dalsi mouchy :) aspon se clovek nenudi ... :)
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Jseš ďábel
Předložíš problém, pokecáš, vyřešíš si problém sám
Mohl by jsi napsat, jak se ti povedlo vyřešit to ladění? Jak to vypadá, tak nejsi jediný, kdo s tím měl problém. Dík

Mohl by jsi napsat, jak se ti povedlo vyřešit to ladění? Jak to vypadá, tak nejsi jediný, kdo s tím měl problém. Dík
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
No s UPC to podle me jede jako s kazdym jinym poskytovatelem. Tenhle problem nebyl nijak slozity slo prevazne o software a o aktualizaci ovladacu jak k tuneru tak ke zvukove karte. Proste analog funguje dobre i s UPC.
Tak tedka sem marnej... fm radio normalne naladim vsechny dostupne stanice ale kdyz je chci prehrat tak zvuk nikde to nechapu kdyz ve videu je vsechno se zvukem ok ... projel sem i ostatni fora ale nikde nic zlomovyho ... pls poradte
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Při tom ladění je normálně slyšíš , nebo ne?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
nn pri ladeni ne ale ukazuje ze signal je dobrej a najde hodne stanic ... a zvuk nastavenej mam na cd-in tam mam ten tuner zapojenej... proste tv obraz + zvuk v pohode radio naladi ale nehraje
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Pořád nevím , že to dáváš na cd-in. Máš to dát normálně zvenku propojit výstup z karty na Line-In ( světle modrý Jack).
to neni na jack je to takovej plochej se ctyrma dirkama vedle sebe asi ten line in jak rikas v tomhle se nevyznam :) proste z tuneru to vede na zaklad. desku ... zvuk u FM radia a ovladac to sou moje dva problemy :)
Zpět na “Problémy s hardwarem”