Nejdou mi odinstalovat 2 hry, pise mi to :
An error (-5004 : 0x8007007e) has occurred while running the setup.
Please make sure you have finished any previous setup and close other applications.
If the error still occurs, please contact your vendor : .....
DIKY ZA POMOC
Nejde uninstalllll
- gyga
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejde uninstalllll
Tak je zkus komplet smazat a pak vše vyčistit (registry). Použij Ccleaner a nebo Regedit.
Lenovo Thinkpad Edge 15
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podle všeho, buď jsi nedokončil instalaci her, nebo použil nějaký program na jejich úpravu. Podívej se, zda hra nemá vlastní unistall ve svém adresáři, a pokud ano, zkus jej spustit, pokud to nejde přes klasické "Přidat/odebrat software".
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Pozde uz jsem vsechno smazl projel to cleanerem. Ale v pridat odebrat softvare mi zustali. A u obou je velikost 3Mb, tak nwm 

- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Tos měl zkusit odinstalovat tím CCleanerem.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Uz po tom nic nezustalo, ale nwm jestli to nebude mit nasledky
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Následky to může mít pravděpodobně takové, že ti ta hra asi nepůjde znovu nainstalovat. 

Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
Cau, nejde mi dalsi program odinstalovat pise mi to stejnou hlasku, akorat je to ICQ 6.
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Otevři si Start-Spustit-cmd a napiš:, potvrď a restartuj.
Pokud to nempomůže, tak zkus znovu Start-Spustit-cmd a zadej: a potvrď.(budeš potřebovat instalační CD od Windows).
Nic víc mě v tuto chvíli nenapadá.
Kód: Vybrat vše
regsvr32 msxml3.dll
Pokud to nempomůže, tak zkus znovu Start-Spustit-cmd a zadej:
Kód: Vybrat vše
SFC/SCANNOW
Nic víc mě v tuto chvíli nenapadá.

Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.