Foto prezentácia.....
Foto prezentácia.....
Poradte nejaký program na vytvorenie foto prezentácie,aby sa dalo vytvoriť nejaké menu,vložiť pozadie a pesničku...
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Foto prezentácia.....
Ano¨, myslím, že power point(součást microsoft office) je dostačující pokud nejsi příliš náročný 

AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
Můžeš to taky udělat v nějaké střižně např. Pinnacle aj. nebo to jde udělat v některých prohlížečích obrázků (mám pocit, že i v Zoner Photo Studio to jde).
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vyzkoušej JAlbum. Jsem s tímto programem spokojen.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
myslim ze to o co ti jde, zvladne i Nero
- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
a znate windows movie maker? vyborny program, pro nenáročné, ale uděláš v něm i efekty titulky a jení je good já sním dělal Vánoční cvideo, při jídle tam dávali hnupinky, tak jsem to tam pustil, a mělo to uspěch
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
DVD Photo Slideshow Professional 7.80-umožňuje tvorbu prezentací fotografií, které lze po vypálení na DVD či CD disk přehrát na televizi.exe
JPGAvi 1.07.0.68 TW 1,1MB vytvářeč videa z bitmapových obrázků, podpora zvuku.zip
Photo2DVD Studio 4.8.0 TW 11MB vytváří slideshow z obrázků a ukládá do DVD-Video formátu.exe
PhotoToFilm 2.0 build 44 TW 1MB vytvoří z fotek slideshow ve formátu DivX.exe
PicturesToExe v4.47 TW 1,4MB vytvoří slideshow a uloží do EXE formátu.zip
VSO PhotoDVD 2.0.14 TW 4MB vytváří slideshow z fotek ve formátu DVD-Video.exe
Wedding Album Maker Gold 2.78-profesionální foto album, která vám vytvoří úchvatné svatební slideshow s hudbou, předěli, prolínačkami a DVD menu.exe
JPGAvi 1.07.0.68 TW 1,1MB vytvářeč videa z bitmapových obrázků, podpora zvuku.zip
Photo2DVD Studio 4.8.0 TW 11MB vytváří slideshow z obrázků a ukládá do DVD-Video formátu.exe
PhotoToFilm 2.0 build 44 TW 1MB vytvoří z fotek slideshow ve formátu DivX.exe
PicturesToExe v4.47 TW 1,4MB vytvoří slideshow a uloží do EXE formátu.zip
VSO PhotoDVD 2.0.14 TW 4MB vytváří slideshow z fotek ve formátu DVD-Video.exe
Wedding Album Maker Gold 2.78-profesionální foto album, která vám vytvoří úchvatné svatební slideshow s hudbou, předěli, prolínačkami a DVD menu.exe
Prezentáciu som nakoniec spravil v Zoner Photo Studio 10.Super vec...zatiaľ sa ale len oťukávam.Neviem tam nájsť napr.keď zvolím prechod pri prvom obrázku ako to nastaviť aby sa to automaticky nastavilo aj pre ostatné obrázky.A tak isto aj s tými názvami,musím každý text a názov k obrázku zmazať ručne.Nedá sa nastaviť aby sa obrázky zobrazovali bez toho?.....ak máte niekto skúsenosti s týmto programom,prosím poradte..... 

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”