Vyřešeno - přestal hrát jeden reproduktor Vyřešeno
Vyřešeno - přestal hrát jeden reproduktor Vyřešeno
Ahoj všem, přestal mi hrát jeden reproduktor. Když prohodím koncovky, tak hraje druhej, reproduktorem to není. Co s tím, nová zvukovka?
Naposledy upravil(a) karbi02 dne 12 dub 2008 14:10, celkem upraveno 1 x.
- gyga
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: přestal hrát jeden reproduktor
Nemáš náhodou v ovladačích zvuku přetaženej posuvník pro vyvážení reproduktorů jen na jednu stranu a ne na střed? Pak ti bude hrát buď jen levej nebo pravej, podle toho na jakou stranu to máš.
Lenovo Thinkpad Edge 15
Re: přestal hrát jeden reproduktor
Na to už jsem koukal včera a bylo to v pořádku. Ale teď jsem přehrával nějaký video na internetu a ono to chodilo. Takže ten posuvník byl šoupnutej ve Winampu.
Náš malej si zase hrál. Díky za odpověď

- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vyřešeno - přestal hrát jeden reproduktor
OT
Asi před 16 lety jsem pracoval na montážích, manželka mi po telefonu sdělila, že nám přestala jít televize, respektive odešel obraz. Když jsem ve čtvrtek přijel domů, rovnou jsem cestou z předsíně vzal televizi, odnesl do pracovny, rozebral, rozložil na stůl výkres a jal se hledat. Prstem jsem jel po výkresu... mezifrekvence... zvuková složka, zvuk jde takže obrazová... měřící špička... napětí sedí... potenciometr jasu.... potenciometr?... a do pr.ele! Následovalo složení televize a poděkování ročnímu synovi, který se při učení chození přidržoval všeho co mohlo pomoci. V tomto případě pomohl dovedně ukrytý potenciometr na spodku bedny
Asi před 16 lety jsem pracoval na montážích, manželka mi po telefonu sdělila, že nám přestala jít televize, respektive odešel obraz. Když jsem ve čtvrtek přijel domů, rovnou jsem cestou z předsíně vzal televizi, odnesl do pracovny, rozebral, rozložil na stůl výkres a jal se hledat. Prstem jsem jel po výkresu... mezifrekvence... zvuková složka, zvuk jde takže obrazová... měřící špička... napětí sedí... potenciometr jasu.... potenciometr?... a do pr.ele! Následovalo složení televize a poděkování ročnímu synovi, který se při učení chození přidržoval všeho co mohlo pomoci. V tomto případě pomohl dovedně ukrytý potenciometr na spodku bedny

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1414
-
od shockwave
Zobrazit poslední příspěvek
04 říj 2024 15:53