Nespustí se PC
Re: Nespustí se PC
Grafiku mám novou to by bylo velmi nepravděpodobné.. Bez grafiky se PC taky nespustí..
Díky za veškeré rady :)
- xbs
- Elite Level 12.5
- Pohlaví:
- Stav:
vůbec to tim nemusí bejt, ale začal bych výměnou tej baterky, stojí pár korun (v KIKu 3 ks CR2032 za 25,-)...
Zkusím ji tedy pořídit a uvidíme.. Ale moc tomu nedaavam jelikož mi naběhl obraz když jsem vyndal dva ram moduly, s tím že se změnilo nastavení paměti nebo cpu a následně jsem se pres F1 dostal do biosu.. Po restartu ale opět černo.. Zrovna mi žena našla tu baterku doma, takže to jdu zkusit ihned
- xbs
- Elite Level 12.5
- Pohlaví:
- Stav:
hlavně aby nebyla vybitá, to bys případnou změnu těžko poznal...
Baterky máme nové.. Tak bohužel výměna baterky nepomohla.. Napodruhé se rozsvitil monitor i klávesnice ale opět černo a vpravo dole napsáno A2 a nic dal se neděje.. Tyhle znaky a čísla tam problikla vždy než se objevilo úvodní msi logo a následně windows.. Teď se to tam zasekne a nelze nic dělat :(
Ani ak odpojíš od dosky disky...žiadná zmena ?
Teď jsem to zkusil spustit bez grafiky nejdřív klasický nic, pak se pc sám od sebe Restartoval a jsem poprvé ve windowsu.. Zvláštní.. Zkusím zase restartovat bez grafiky
Dodatečně přidáno po 3 minutách 49 vteřinách:
Jeden restart v pohodě, druhý restart zase černo.. Ty vole co tohle sakra může způsobovat? Třeba je to někde v napájení ja fakt nevím už..
Dodatečně přidáno po 3 minutách 49 vteřinách:
Jeden restart v pohodě, druhý restart zase černo.. Ty vole co tohle sakra může způsobovat? Třeba je to někde v napájení ja fakt nevím už..
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Kody ze spodniho rohu by mohly byt univerzalni, tak se jukni.
Zdroj si jeste nemenil, ze?
Zdroj si jeste nemenil, ze?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Zdroj je jediná věc co jsme nezkouseli vyměnit jelikož nemáme jiný..
Teď jsem na asi posedesate spustil pc se vším co tam má být! Je to ale náhoda, mám otázku, pokud budu teď PC jen uspavat, zere režim spánku energií? Abych pak necumel pro zúčtování elektřiny.. Mám plán prostě pc drzet umělé zaply co nejdéle to půjde..
Dodatečně přidáno po 27 minutách 17 vteřinách:
Tak můj geniální plán selhal hned po prvním uspání :) obraz naběhl ale byl zaseklý na obrázku přihlášení a musel jsem restartovat a už to samozřejmě nenabehlo.. No nic, zítra koupím v alze základní desku a vyzkouším jestli je to tím.. Nějaký typ na levnou desku která mi bude sedět do mých komponentů?
Dodatečně přidáno po 2 hodinách 6 minutách 3 vteřinách:
Na alze jsem našel jen ddr4 desky.. Mám ddr3 půjde to tam dát? Podle čeho dal vybírat tu desku? Už je to 5 let co jsem naposled tohle resil a nepamatuju si to :(
Teď jsem na asi posedesate spustil pc se vším co tam má být! Je to ale náhoda, mám otázku, pokud budu teď PC jen uspavat, zere režim spánku energií? Abych pak necumel pro zúčtování elektřiny.. Mám plán prostě pc drzet umělé zaply co nejdéle to půjde..
Dodatečně přidáno po 27 minutách 17 vteřinách:
Tak můj geniální plán selhal hned po prvním uspání :) obraz naběhl ale byl zaseklý na obrázku přihlášení a musel jsem restartovat a už to samozřejmě nenabehlo.. No nic, zítra koupím v alze základní desku a vyzkouším jestli je to tím.. Nějaký typ na levnou desku která mi bude sedět do mých komponentů?
Dodatečně přidáno po 2 hodinách 6 minutách 3 vteřinách:
Na alze jsem našel jen ddr4 desky.. Mám ddr3 půjde to tam dát? Podle čeho dal vybírat tu desku? Už je to 5 let co jsem naposled tohle resil a nepamatuju si to :(
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 2336
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek