Nevím no, nejspíše si zavolám nějakého technika na to až bude čas, at si s tím pohraje, nebo to se nedá vyřešit

ITCrowd píše:Řekl bych, že další diskuze je naprosto zbytečná. Časem lidi pochopí, že plečka je plečka, stejně jako už pochopili, že nejlevnější potraviny nejsou nejlepší. Budoucnost odvane plečky na smetiště, kam patří.
Michal.S píše:Vyplnil jsem teda a opět výpadek :)
Nevím no, nejspíše si zavolám nějakého technika na to až bude čas, at si s tím pohraje, nebo to se nedá vyřešit
Pochybuji. Už v názvu tématu je "ale jinde jde". Netuším, kde všude tazatel notebook zkoušel, ale určitě se už potkal s novějšími routery, možná i s profesionálními zařízeními.Martin63 píše:Pak je vhod za pár stovek k notebooku zakoupit novou Wi-Fi kartu, protože jinak ti notebook nebude správně fungovat s žádným novějším Wi-Fi routerem.
ITCrowd píše:Už to chápu - instaluješ plečky, ty musíš spravovat, měníš karty, aby to vůbec fungovalo a všechno si necháš hezky zaplatit. Takový malý šmejdík...
ITCrowd píše:Mimochodem, tato plečka stojí cca 700,- další karta cca 300. To je cca 1000. Za 1200 už může mít https://www.czc.cz/asus-rt-ac53/197380/ ... gJ67vD_BwE což je mnou doporučované naprosté minimum. Tplink nic srovnatelného nenabízí.
Stejně tak se můžu ptát já, jaktože ntb jinde funguje a jenom na tomto routeru má problém? bez diagnostiky to nevyřešíme.Pokud je skutečně chyba ve Wi-Fi routeru, tak proč se tedy lze k Wi-Fině z ostatních zařízení normálně připojit a jenom z tohohle notebooku ne???
ITCrowd píše:Co by sis vybral ty? Dražší věc, jedno nastavení a klid, nebo levnou věc a pak problémy? Pro mě je volba jasná.
ITCrowd píše:Stejně tak se můžu ptát já, jaktože ntb jinde funguje a jenom na tomto routeru má problém?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti