Moc bych chtěl poprosit o radu.. 10.let starý notebok HP Pavilion dv5 1250ec. Před pár rokama se mi na něm rozbil display, tak jsem ho pak připojoval na externí obrazovku a fungoval. Ale jednou přestalo připojování na externí obrazovku fungovat. Ani přez VGA ani přez HDMI..
Teď po pár lrtech se mi podařilo od příbuzneho ziskat nefunkcni notas Hp pavilion dv6000 se stejně velkym displayem.
Vyněnil jsem ho a obraz začal fungovat ale system se nenačte. Hodi mi to tam tabulku ZOTAVENÍ SYSTEMU WINDOWS Z CHYB. A tam jsou možnosti spustit obvyklim zpusobem---to se zacne načítat na vteřinu a hned se to restartuje a hodí mě to zpátky sem. a pak je tam spustit nástroj oprava spouštění systému(doporuceno) -- to když dám tak tam skočí černá obrazovka--pak modrá a pak tam skočí okno MOŽNOSTI OBNOVENÍ SYSTEMU-- vyberte jazyk--vyberte rozložení klávesnice. Pak tam zkočí vybetre operační system k opravě ale nezobrazí se tam žádnej operační system. tak je možnost načíst ovladače z reinstalačního cd. ale když ho tam vložim tak tamje spousty složek a nevim kterou mam vybrat

OMLOUVÁM SE ŽE TO PÍŠU TAK ROZSÁHLE ALE CHTĚL JSEM ABY JSTE VĚDĚLI CO A JAK TAM JE A MOHLO MI PORADIT PROSÍM?

DĚKUJU