Problém s mikrofonem
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Problém s mikrofonem
Mám základní desku ASUS formula maximus a mám problém s nastavením mikrofonu. Všechny zvuky z počítače jdou automaticky do mikrofonu i přesto, že mám vyplé bedničky. Ovladače už jsem zkoušel přeinstalovat, ale nepomohlo to. Díky za rady.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s mikrofonem
Možná jsem dneska odpoldne trochu přibržděnej, ale nerozumím podstatě problému. Zkus to popsat trochu jinak.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
všechny zvuky se automaticky přesměrují do mikrofonu...tj. např u windowsovského záznamu zvuku, taky pustím píseň v WMP, tak ho automaticky snímá i záznam zvuku, ikdyž mám reproduktory vypnuty...prostě jakoby vstup zvuku bral odezvu z výstupu.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
I já jsem druhý pokus moc nepobral, tak zkusím hádat. Nemáš ve vlastnostech zvuku nastaveno 5+1? Pak by konektor pro mikrofon sloužil jako výstup. Aby mirofon mikrofonil je potřeba nastavit výstup stereo.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
já to odhaduju na problém s nastavením, on asi patrně myslí SW propojení jako kdyby měl v pc mikrofon u beden a přitom ho tam nemá
pokud chceš toto vypnout, tak poklepej na ikonu repráku v pravo dole a zaškrtni ztlumit u všeho kromě prvních dvou
pokud chceš toto vypnout, tak poklepej na ikonu repráku v pravo dole a zaškrtni ztlumit u všeho kromě prvních dvou
uživatel odstaven
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Mám to nastavené jako stereo reproduktory. Nevím proč ale v tom základním nastavení mikrofon vůbec nemám. mám tam nastavení zařízení wave, celková hlasitost, softwarový syntezátor a přehrávač CD. Když dám možnosti - vlastnosti - zaáznam, tak tam mám jen směšovač stereo, ale mikrofon taky ne... a jinak si myslím že mikrofon ztlumený je, jinak kdybych do něj mluvil, tak by se to snad ozývalo z bedýnek, ne?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
No já si třeba zapojím sluchátka s mikrofonem a chci pokecat s kámošema na skypu a oni slyší všechny zvuky co vydává můj počítač...tak chci aby slyšeli jen to co sbírá mikrofon.
aha tak v tom případě Ovládací panely --> Zvuky a zvuková zařízení -->hlas --> (v záznam hlasu) hlasitost -->
vybrat zatrhni u mikrofonu
vybrat zatrhni u mikrofonu
uživatel odstaven
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
když kliknu v tam hlasu na hlasitost, tak se mi nic neotevře...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
SoundMAX HD Audio, nic jiného tam na výběr ani nemám...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2558
-
od Shokata88
Zobrazit poslední příspěvek
19 úno 2025 19:18