TIP na výbornou Flash hru
Re: TIP na výbornou Flash hru
Tak to sosám, za 5 minut to mám, ono to jde hrát i po LANu/NETu?
Tak sem to sosl a po prvním hraní zasednu ke kuláči a pořád kosím, najednou zjistím že došel, tak jdu k dalšímu, takhle si vyplítvám všechny kuláče a pak po chvíly až se tam nasunuli ty monstra, měl jsem jich plnou obrazovku a už jen vidím jak si mě tam roztrhali na kousky.
Fakt řežba, jdu to zkoušet, alespoň se zabavím do pondělka, než mi příjde grafika.. 

- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A co tak http://www.superhry.cz/games/837/ je to sice jednoduchá hra , ale nesmírně chytlavá 

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Tu už jsem dávno dohrál... Ta je docela lehká, naproti předchozím... 

Phobia 3 - 2. level (jsem v pr.... zapomněl jsem svou strategii ve 2. levelu ... musím jí zase objevit
):

Lol, to prostě nejde... Ten druhej lvl vypadá fakt good... Nechápu jak to někdo může udělat. 

Už jsem se skoro několikrát dostal do 3. levelu, ještě pár a budu tam
Možná vypadá 2 good, ale není to prdel být uprostřed a hlídat všechny směry, nemluvě o větším počtu potvor + ultra rychlých potvor + chození mezi ně pro leteckou podporu, atomovky a ohňovky
Jo, do 2. jsem se dostal samozřejmě vystřílením všeho, jde se dostat do dalších levelů tím, že se dosáhne příslušný počet bodů pro přepnutí do dalšího levelu. To považuji za takový malý podvod a používám ho jen do 5. levelu (ale možná jsem se tam jednou dostal i normálně). Podle instalačky soudím, že hra má jen 6. levelů ... ale zase 5. level je tak obrovsky těžký, že se hned tak nakonec asi nedostanu, doufám 

Tak jsem v: Phobia 3 - 3. level (poněkud holý level, to se nedá ale říct o množstevním nedostatku potvor):

Teď jsem si dal znovu a mimo 1. levelu, který jsem musel dělat asi 3x abych se dostal dál, jsem potom projel rovnou 2., 3. a skončil ve 4. levelu (skoro jsem se dostal do 5. levelu, ale na konci mě zaplavili)
Phobia 3 - 4. level:
Těch velkých potvor na obrázku je tam asi 8 a zničí se až po velmi dlouhé salvě, tím to ale s nima nekončí, z roztříleného "břicha" jim vyleze hejno těch mrňavých potvor

Phobia 3 - 4. level:
Těch velkých potvor na obrázku je tam asi 8 a zničí se až po velmi dlouhé salvě, tím to ale s nima nekončí, z roztříleného "břicha" jim vyleze hejno těch mrňavých potvor

To jako chcete říct, že jste se nikdo nedostal do 2. levelu?
Já si Phobii 3 dávám několikrát denně a končím ve 3. nebo 4. levelu. Do dalšího kola se dostanu na 1 až 3 pokusy ... 

Tak jsem vám udělal "instruktážní" video, jak se dostat do 2. levelu v této nejtěžší PC hře co byla kdy udělána - Phobia 3. Přes 5 hodin jsem hledal a zkoušel nějaké solidní a schopné snímače videa, když jsem jakžtakž něco našel, stejně nesnímá zvuk. Tak jsem zvuk sejmul ještě jednou a připojil ho k videu. Pro podbarvení hry a atmosféru stačí, ale počítejte s tím, že je sejmutí až podruhé a nesouhlasí přesně (rozchází se, hlavně později) ...
Video Phobia 3 - level 1 - masakr všeho: http://www.youtube.com/watch?v=g-PDd1ikH4U

Video Phobia 3 - level 1 - masakr všeho: http://www.youtube.com/watch?v=g-PDd1ikH4U

Naposledy upravil(a) X dne 17 dub 2008 16:24, celkem upraveno 2 x.
Tak to je hustý...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3388
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 22:17
-
- 35
- 4853
-
od PARKR
28 led 2025 17:02
-
- 3
- 3710
-
od buchtik
19 pro 2024 12:16
-
-
Flash disk-problém s načtením, žádá formátování Příloha(y)
od marekk » 10 lis 2024 10:10 » v Vše ostatní (hw) - 16
- 5273
-
od šulda
10 lis 2024 23:38
-