Thrustmaster T300 RS GT Edition

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

DesperadoKHY
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Thrustmaster T300 RS GT Edition

Příspěvekod DesperadoKHY » 20 úno 2019 11:39

Dobrý den, můj dotaz je trochu problematičtější. Chtěl bych si zakoupit pc simulátor jízdy Thrustmaster T300 RS na Alze odkaz zde: https://m.alza.cz/gaming/thrustmaster-t ... 37.htm?o=3

Ale nevím, jak moc je tento volant s pedály reálný. Na Alze mi nikdo neodpověděl. Nemá s tím někdo tady skušenosti? Funguje spojka s plynem, řadící pákou a brzdou tak, jako ve skutečnosti? Např. při rozjíždění a nesešlápnutí spojky se auto nerozjede nebo při nesešlápnutí spojky auto chcípne apod. Ještě mě zajímá
Síla pružiny u pedálů, jestli jsou tak citlivé jako v automobilu. Děkuji za každou radu.

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Re: Thrustmaster T300 RS GT Edition

Příspěvekod petr22 » 20 úno 2019 11:44

Realny je 100%, ty asi chces vedet jak je realisticky.

Chovani samozrejmne zalezi jedine a pouze na konkretni hre. Naprosta vetsina jsou pouhe
arkady, kdy ovladaci prvky na volantu jen supluji tlacitka na klavesnici.

Razeni je tak ekvivalentem sipky nahoru a dolu, tedy pri ovladani na klavesnici se to chova stejne.

Nevim jak konkretne tenhle kus, ale s realnym autem to moc spolecneho mit nebude,
uz kvuli tomu ze zdvih realneho pedalu je mnohem vetsi a lisi se i draha zaberu pedalu.

Riviera kid
Level 4
Level 4
Stav:

Re: Thrustmaster T300 RS GT Edition

Příspěvekod Riviera kid » 20 úno 2019 15:40

Ahoj, mám Alcantara Edition + řadící páku. Jezdím na tom ETS2 a jako v reálu to sice opravdu není, ale chování je celkem dobře simulované (auto chcípne, couvá samo dozadu když ho nezabrzdíš, špatné zařazení rychlosti ti dá auto najevo výkonem apod.) Co se týče citlivosti, tak jsou pedály tužší než ve skutečnosti.
"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (hw)”