rozhodl jsem se, ze postavím nové PC. konecne sem se do toho pustil a PC mam doma .. ale vice mene od zacatku mam problem s BSOD.
uz si to prestavam vysvetlovat spatným HW .. jelikoz jsem měl přesný problem u notasu, kde jsem do nekonecna upgradoval drivery atp, ale az na po čtvrtý instalace zpatky na 7čky pomohla tak, ze ted žádný BSOD uz 2 mesice nebyl, jinak stock(notas) prisel s 8 (noBSOD) daval jsem 7 (BSODs) tak jsem tedy zkusil upgrade na 10 (stale BSOD) a az ted jsem se dostal ke kamosove USB sticku s win7 a zatim sem nevidel ani jeden BSOD...
zpatky k sestavě...iso WIndows 10 pro mam stahnute primo od Mrkvosoftu a vytvorený boot. SN jsem si kupoval taky elektronickou licensí .. no rikal sem si ze to chci mit konecne v cajku aby se me takove veci nestavaly (haha)... co se týče driveru tak by melo byt vsechno preinstalované, updatované .. proste uz s tim vic dělat nejde.. ale stale se me deje BSOD ohledne

Prakticky kazdy BSOD jsem si projel prez viewer (v tomto ohledu jsem velký noob) ... ano nekdy tam bylo, HIDClass.. coz bych chapal ze je neco ohledne klavesnice nebo mysi. Nekdy to udelal i easyanticheat od EA na originu .. no po hodne dlouhe kopanici mezi asi 6ti ruznejma BSOD jsem se rozhodl preinstalovat jeste jednou teda na fresh win 10 ..
od te doby mam BSOD takové, bez udání konkrétních chyb , a s popiskem pouze ntoskrnl.exe + nejakej cislo ..
pouze treba SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION ... SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED atp ...
a pomalu se vzdávám ...
nejradsi bych odvezl krabici nekomu kdo mi to vyladi na poradne stabilni system .. protoze tohle me za tu cenovku co to vsechno zatim stálo, jen rozpaluje do cervena ...
Dumpiky mate tady ... budu je postupne pridavat kdyz se budou rodit nové...
https://my.pcloud.com/publink/show?code ... wWLYVpyLFX toto jsou dumpy za jeden den ...

kazdopadne zatim diky za kazdou pomoc, doufam ze se dockam nejakeho stabilniho chodu .. preci jen se jedna o workstation/ 40% gamestation a uz ted kdyz si pustim treba Anthem , tak do 10 minut spadne (bez erroru) primo do winu, coz nepochopím taky. ale toto se deje asi vice lidem, a je to asi na strane EA...
diky diky za kazdou snahu pomoci "! a sorry za chyby a nedorozumení, píšu to co nejrychleji, aby mi to zase nekleplo pred ocima x)
Setup:
AMD Ryzen 2700x Stock
MSI x470 Gaming plus
Ballistix Elite 16gb dualchannel 3466.
Samsung m.2 970 plus 250gb + segate 2Tb 7500rpm magnet.
Nvidia MSI Armor RTX 2070.