HRY - SSD vs HDD
HRY - SSD vs HDD
Ahoj, koupil jsem kvuli hre Path of exile SSD disk který hru šileně boostne a opravdu rozdíl je neskutečný, jak v sekání a načítání, takže logicky hru necham na SSD ale co například hru Metro Exodus čili CS GO, mám ji též nechat na SSD nebo hodit na HDD .. mám naistalováno průběžně 4 hry takže bych klidně všechny mohl nechat na SSD .. ale pro životnost se chci zeptat kam hry instalovat single na SSD všechno nebo HDD..?? Díky moc
Re: HRY - SSD vs HDD
Zivotnost SSD vubec neres a dej tam uplne vsechno.
Jak píše Petr, je to jedno, akorát si zkus jestli má rychlost ssd pro danou hru nějaký význam, jsou hry u kterých je jedno zda jsou na HDD nebo SSD a hry kde je SSD nutnost.
- xbs
- Elite Level 12.5
- Pohlaví:
- Stav:
hlavně to SSDčko nezaplňuj až po okraj, to se pak výrazně zpomalí, nech mu dle kapacity několik desítek giga volnejch (u 250GB třeba 50GB)...
Super, díky .. A jeste jak poznam zda hra vyzaduje nutnost SSD? To se nejspis bavime pouze o online hrach kde se nacitaji textury že?
- xbs
- Elite Level 12.5
- Pohlaví:
- Stav:
ano, hlavně načítání textur, vyzkoušej a uvidíš....
Jak píše xbs, zkoušej, takový Kingdom Come SSD vyžaduje protože neustále něco tahá z disku a hrát to na HDD, je utrpení pro hráče i HDD protože hra si vezme sotva 12GB z ram i když má k dispozici 32GB. Proti tomu GTA V na SSD trochu urychlí jenom načtení hry.