Da se verit programum monitoringu ??? PLS moc
Re: Da se verit programum monitoringu ??? PLS moc
Aha, tak dík, zkusím něco jiného...
Mám asi na 150 PC odzkoušeno, že pokud ukazuje Everest špatné teploty, je chyba v hardware ...
-samozřejmost je nemít verzi z roku období králů a hardware co vyjde zítra v obchodech (nadsázka) :-)
*Nicméně názory jako : Nejlepší je BIOS ! jsou pro mne k pláči. zapněte si totiž hru a nastavte tak, ať se vám nejlépe seká a využijete PC na max (crysis , AA/AF 16x ; UH všechno apod.) a hrejte pár minut ,.... pak zmáčkněte alt+tab a skočte do vinů - teplota u senzorů klesne během pár vteřin i o 15 stupňů ... nebo hrejte hru v okně, a hele, grafika taky netopi stejne jako kdyby to bylo v plném okně - coz ale hodne lidi ani nenapadne jak otestovat žééé (hlavne mi nepiste, ze vam grafika jede v burn modu na 35 stupnu protoze hrajete v okne a sledujete everest - to je taky k placi ...).. jakej je pak asi rozdíl, když vjedete do biosu a takovou grafiku využíváte na 1% ?:-D CPU nemluve to nsad pochopil kazdej poprve co hodnoty videl pri restartu PC na tvrdo napr. pri 2m min zatezi a nebo pri zapnuti PC a chodu samotnejch cistejch winů třeba týden v kuse + restartu a biosu... lidi proboha ....
**Dotek je pekna vec, ale ceho se chces dotykat ? pip-line ?
Nebo hliníkových žebírek ?
Nebo snad sundáváš narychlo větrák a dotýkáš se přímo CPU samotného ?
jako orientační věc je to pěkné, ale jinak ani moc ne-e
-samozřejmost je nemít verzi z roku období králů a hardware co vyjde zítra v obchodech (nadsázka) :-)
*Nicméně názory jako : Nejlepší je BIOS ! jsou pro mne k pláči. zapněte si totiž hru a nastavte tak, ať se vám nejlépe seká a využijete PC na max (crysis , AA/AF 16x ; UH všechno apod.) a hrejte pár minut ,.... pak zmáčkněte alt+tab a skočte do vinů - teplota u senzorů klesne během pár vteřin i o 15 stupňů ... nebo hrejte hru v okně, a hele, grafika taky netopi stejne jako kdyby to bylo v plném okně - coz ale hodne lidi ani nenapadne jak otestovat žééé (hlavne mi nepiste, ze vam grafika jede v burn modu na 35 stupnu protoze hrajete v okne a sledujete everest - to je taky k placi ...).. jakej je pak asi rozdíl, když vjedete do biosu a takovou grafiku využíváte na 1% ?:-D CPU nemluve to nsad pochopil kazdej poprve co hodnoty videl pri restartu PC na tvrdo napr. pri 2m min zatezi a nebo pri zapnuti PC a chodu samotnejch cistejch winů třeba týden v kuse + restartu a biosu... lidi proboha ....

**Dotek je pekna vec, ale ceho se chces dotykat ? pip-line ?

[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Asi takhle: Když si spálíš prst o chladič, je něco špatně.... 

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jenom pro informaci :tyto programy (i Everest) čtou informace o teplotě z BIOSU,potažmo ze základní desky.To že to blbě zprodstředkují je věc druhá,ale BIOS je BIOS. Mimochodem teploty zas tak rychle nepadají. Sice jsem nesložil 150 PC ale i tak vím o čem mluvím.Pokud chce mít někdo přesnější informace o teplotě,tak si musí do PC namontovat tepelná čidla.To ještě žádný software neumí.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Sektor píše:Mám asi na 150 PC odzkoušeno, že pokud ukazuje Everest špatné teploty, je chyba v hardware ...
hm je škoda že ani 150 PC ti nepomohlo dobrat se k podstatě problému.
můžeš si o tom něco přečíst tady
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
to Sector:tu ruku jsem samozřejmě myslel jen orientačně
.pokud ji strčíš do 50°C nebo do 90°C vody, tak rozdíl "asi" poznáš

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Zpět na “Problémy s hardwarem”