Dva mrtvé PC během týdne
Dva mrtvé PC během týdne
Mám kolegu, který má během týdne mrtvé PC a notebook. Asi týden počítače nabíhaly z nabídky nouzového režimu. Nyní po zapnutí Biosy ani nepípnou, jen v notbooku běží větrák a svítí kontrolka. Teprve teď se mi svěřil, ale nejsem z toho nijak moudrý. Pro oba počítače kolega používal externí USB HDD. Nemůže být příčinou právě tento disk?
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Dva mrtvé PC během týdne
Ať zkusí odpojit USB HDD , jestli nastartuje Bios a pípne.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Nepípnou ani s diskem ani bez disku... 

- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to netuším, a noťas měl na baterii nebo oba na síť, když odešli?Že by nějaké přepětí? Nebo že by HDD odpálil oba? Zdroje ale mají ochrany kvůli přetížení.No nevidím žádnou souvislost.Zeptej se ho zda nepřipojoval ještě něco jiného, nebo neinstaloval těsně předtím než se do nich dostával jen v nouzovém režimu.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
No, samozřejmě říká ž es tím nic nedělal, že to samo...
Jedinou nějakou souvislost vidím v tom HDD...
To znám. Vždy když se u nás ve firmě něco rozbije, tak za to může Japonec, co se tam věčně courá. Jmenuje se Jane To Samo...

To znám. Vždy když se u nás ve firmě něco rozbije, tak za to může Japonec, co se tam věčně courá. Jmenuje se Jane To Samo...

Proč nabíhali z nouzového režimu? Co provedl, že to tak bylo? Jestli se nepřizná, nasad palečnice 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3664
-
od Laniga
Zobrazit poslední příspěvek
14 úno 2025 14:07