Pravdepodobne po tom ako som nainštaloval pár hier - jednalo sa o remaky retro hier mam problem s prehrávaním videa.
Notebook mám zapojený cez switch na monitor a klávesnicu od compu takže prepínam medzi PC a Bookom.
Problém je v tom, že napr pri prehrávaní DVD v okne prehrávača sa nezobrazuje obraz - iba čierne okno.
Vo win DVD a Zoom Playeri je obraz vidieť len na pravdepodobne primárnej obrazovke ako je v nastaveniach grafickej karty. Keď ale prepnem vo WinDVD okno na FullScreen je aj na primánom monitore čierna obrazovka.
Žiadne iné nastavenie ktoré by vyriešilo tento problém som nenašiel.
V Power DVD preherávači ktorý používam štandardne na prehrávanie videa neide obraz ani na LCD ani na monitore. Zvuk samozrejme ide.
Streamové video z internetu ide bezproblémov napr z YouTube.
Notebook HP Compaq nx6125 AMD Mobile Sempron 3100+ 1,79GHz, 512MB RAM, Integrated ATI Mobility RADEON X300, 128MB zdieľaná, Win XP Home SP2
Problém s prehrávaním videa
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s prehrávaním videa
Že by stejný problém, jako tady? http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=7&t=24304
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Nie tak celkom.
Tam je to o TV a tu je to o monitore a LCD. Ono pred tým ako som inštaloval už spomínané hry mi to fachčilo bez problémov aj na monitore aj na LCD súčasne a teraz v tom Power DVD ktorý používam štandardne to neide ani ani.
Aj keď pracujem na PC book mám vždy zapnutý a myš mám osobitne pre comp a pre book takže cez switch prepínam klávesnicu a monitor. Na PC väčšinou upravujem fotky takže z booku vždy hrá nejaká muzika alebo ide film prípadne nejaký ten koncert aj keď mám zapnuté PC. Book mám vedľa monitora a klávesnice.
Tam je to o TV a tu je to o monitore a LCD. Ono pred tým ako som inštaloval už spomínané hry mi to fachčilo bez problémov aj na monitore aj na LCD súčasne a teraz v tom Power DVD ktorý používam štandardne to neide ani ani.
Aj keď pracujem na PC book mám vždy zapnutý a myš mám osobitne pre comp a pre book takže cez switch prepínam klávesnicu a monitor. Na PC väčšinou upravujem fotky takže z booku vždy hrá nejaká muzika alebo ide film prípadne nejaký ten koncert aj keď mám zapnuté PC. Book mám vedľa monitora a klávesnice.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mrkni do ovladačů GK zda se tam nedá nastavit přehrávání videa na rozšířené ploše, nebo tak něco. Případně zkus jiné ovladače.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 6107
-
od jval
Zobrazit poslední příspěvek
04 bře 2025 20:41
-
- 9
- 2674
-
od falco_dee
26 led 2025 18:25
-
-
PC pro střih 4k videa - konzultace vybrané sestavy
od Karkulinn » 07 led 2025 18:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 1185
-
od Karkulinn
07 led 2025 20:17
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 5803
-
od buchtik
14 kvě 2025 12:20
-
-
-
Ve složce stažené soubory zmizely fotky a videa- jak je zachránit?
od Ondras66 » 03 kvě 2025 19:28 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 4317
-
od petr22
05 kvě 2025 14:38
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”