Dobrý den, prosím o radu. Od včerejška se mi na noutbuku při zapnutí, nebo jen když ho uspím a opět chci pracovat, objeví ikonka, která zní:
Odemknout počítač
Tento počítač je právě používán a je uzamčen. Počítač může odemknout pouze uživatel ASUS\uživatel nebo správce.
Uživatelské jmémo ......
heslo .................
OK storno
Zadám OK a vše běží.
Chtěl bych poprosit o radu, aby ta ikonka tam nevyskakovala. Děkuji
ikona s heslem
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior
-
charalambidis stanislav
- Level 1.5

- zlobyl
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
Re: ikona s heslem
Zkus dát Start-Spustit a zadat control userpasswords2 a tam odškrtnout položku, aby bylo nutné zadávat heslo. 
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
-
charalambidis stanislav
- Level 1.5

Zadal jsem control userpasswords2 a všechno je špatně. Ztratily se mi všechny programy i ikonky z plochy, jsem na nějaké stránce runonce.msn.com, nemám internet, nemám nic co teď , jsem z toho na prášky. Vymazaly se mi i položky, které jsem měl v oblíbených. Jak bych se to vše dalo vrátit zpět. Zkošel jsem i obnovu systému, ale napsalo mi to, že žádná změna nenastala, tak si myslím, že to může být v nastavení . Dík za brzskou odpověď.
-
charalambidis stanislav
- Level 1.5

Dík za radu, už je to OK. Že se mi ztratily ikonky se stalo proto, že se to nějakým způsobem přeplo na administrátora. Takže už je to OK Dík.