Problém s mikrofonem
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s mikrofonem
Tak přesně to jsem udělal a pořád nic... prostě já mám odpojený mikrofon a když zapnu na kompu hudbu...tak mi to pořád snímá...i když ten mikrofon není vůbec připojený.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli máš manuál k základní desce, tak mrkni do manuálu, třeba tam najdeš řešení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Asi by jsi měl někde ve správci zvuku správně nastavit ...vstupy a výstupy zvuku proto že deska podporuje 7.1. Chanel Audio. 

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
jo, ale nikde to tam nevidím, že by se daly nastavovat vstupy a výstupy..
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Start - Ovládací panely - Zvuky a zvuková zařízení - zkontrolovat a případně opravit nastavení a otestovat. Máš vůbec mikrofon ve správném konektoru? Podle všeho hádá se ti nastavení ve Windows s nastavením zvukové karty. Něco máš špatně nastavené! V manuálu k základní desce si najdi, do kterého konektoru se připojuje mikrofon.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
mám to připojené správně, ale pořád tam nikde nemám nastavení mikrofonu...
Já mám se SoundMAXEM následující zkušenost - po té co jsem k onboard zvukovce připojil sluchátka přez rozdvojku se mi začal odpojovat mikrák. Odebrání driverů, reinstaly i veškeré hraní si s nastaveními nepomáhá.
AudioESP dělá naprostý chaos, neustále spamuje připojení a odpojení všech možných zástrček. Pokud detekci zablokuju a nastavím věci ručně v SoundMAX panelu mi stále tvrdí že mikrák je odpojený. Kdyby někdo tušil jak tu onboard zvukovku spacifikovat pošlete mi mejl, jdu jí teď v BIOSU zablokovat a namontuju do bedny starej dobrej SoundBlaster.
AudioESP dělá naprostý chaos, neustále spamuje připojení a odpojení všech možných zástrček. Pokud detekci zablokuju a nastavím věci ručně v SoundMAX panelu mi stále tvrdí že mikrák je odpojený. Kdyby někdo tušil jak tu onboard zvukovku spacifikovat pošlete mi mejl, jdu jí teď v BIOSU zablokovat a namontuju do bedny starej dobrej SoundBlaster.
U Gygabite se to nastavuje ve správci zvuku
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2558
-
od Shokata88