Pro pobavení
- Argoneus
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Pro pobavení
jen jsem to hltal - hustá pohádka 

CPU: AMD Athlon 64 X2 5000+ EE @ 2,6 Ghz GPU: Sapphire HD 3850 512MB, PCI-E
Zákl. deska: Gigabyte GA-M52L-S3 - nForce 520 RAM: A-DATA 2x1GB DDR2 PC800 Extreme Edition
HDD: Samsung Spin Point F1 HD322HJ 320GB Zdroj: Seasonic SS-500ET-T3 500W
Case: THERMALTAKE VG1000BNS Wing RS100 Black
Zákl. deska: Gigabyte GA-M52L-S3 - nForce 520 RAM: A-DATA 2x1GB DDR2 PC800 Extreme Edition
HDD: Samsung Spin Point F1 HD322HJ 320GB Zdroj: Seasonic SS-500ET-T3 500W
Case: THERMALTAKE VG1000BNS Wing RS100 Black
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
á pánové se chovají jakoby sedli poprvé za PC a hned věděli co a jak .(něco to vypovídá o vaší mentalitě)
můj kolega když koupil NTB a vyskočila mu tam první správa z poznámkového bloku na plochu (nějaké info o aktualizaci) hned prohlásil že se mu:" aktualizoval poznámkový blok " . Teď z hrůzou zjištuji že každý začátek může být velmi hustý
a procházel jsem tím i Já . A však lidské nevědomosti se naštěstí nesměju asi to bude tím že už nejsem v pubertálním věku

můj kolega když koupil NTB a vyskočila mu tam první správa z poznámkového bloku na plochu (nějaké info o aktualizaci) hned prohlásil že se mu:" aktualizoval poznámkový blok " . Teď z hrůzou zjištuji že každý začátek může být velmi hustý
a procházel jsem tím i Já . A však lidské nevědomosti se naštěstí nesměju asi to bude tím že už nejsem v pubertálním věku

AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
paul27 píše:Nedávno jsem našel tohle, docela jsem se zasmál
hey tak to si přečtěte,je to sice kurewsky dlouhý ale stojí to za to

zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
- Crave
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jj ta pohadka je mega moc dobrá a ten radoby "IT" odbornik je taky cool..ja bych to fackoval..
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já bych tohle téma smazal.(být moderátorem)nemá tu co dělat
tohle je fórum na pomoc těm méně zkušeným uživatelům a ne na zesměšňování.
proč si nehodíte odkaz a cpete sem tyhle věci?
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
jarod72pm píše:Já bych tohle téma smazal.(být moderátorem)nemá tu co dělat
Svatá pravda. Prostě nevědí.Ale tady se asi rostě všichni narodili, a věděli o PC všechno. Jsou lidi (ja mezi ně patřím) co se prostě učí od zkušenějších (a to rádi). Chci se o PC něco dozvědět.Ale na fórum, kde by si ze mě dělali srandu bych asi nerad chodil.

Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
V čem si můžu přečíst ty soubory s koncovkou php?
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Nějak jsem z tohoto tématu v rozpacích. Plně se ztotožňuji s postojem Jarod72 k tomuto topicu, na druhou stranu bych se nerad podílel na striktním vyhlazování všeho, co nesouvisí s naplňováním významu slova HELP. Je mi smutno, když čtu, jak se "odborníci" ohromně baví na účet "blbců". Již jsem mnohokrát psal, že nemám rád termín lama a jeho posměšné užívání. Vězte, že ten koho nazýváte lamou v oboru výpočetní techniky, může být třeba skvělým automechanikem. Oni totiž nejsou jen počítače a konec světa
Nevyslyším hlas, volající po smazání. Přeci jen i smích patří k životu a někdo se patrně dokáže bavit i tímto druhem humoru. Volte prosím napříště humor inteligentnější a neurážející. Taková témata příště určitě nikdo, tedy ani já nezamkne...

Nevyslyším hlas, volající po smazání. Přeci jen i smích patří k životu a někdo se patrně dokáže bavit i tímto druhem humoru. Volte prosím napříště humor inteligentnější a neurážející. Taková témata příště určitě nikdo, tedy ani já nezamkne...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”