monitor - CRT Hyundai ImageQuest Q770
zákl. deska - Albatron PX865PE Lite Pro i848
procesor - Pentium 4 3GHz HT, 1M cache, 800MHz, soc.478
chladič procesoru - Glacial Igloo 4360, soc.478
oper. paměť - 512MB DDR400 Buffalo CL2.5 BOX
graf. karta - ATI Sapphire Radeon 9600 128MB DDR DVI TVOUT LR
TV karta - FUNTV TV+FM stereo tuner PCI, TXT, DO, bulk + SW CZ
pevný disk - HDD 160GB Seagate B-7200.7 U-ATA/100, 3+2RZ
vyp. mechanika - DVD±R/RW NEC ND-3520 DL± 4x4x16x16x - černá bulk
disk. mechanika - FDD 3.5"/1.44MB NEC - černá
přídavný ventilátor Glacial 120x120x25 - černý
faxmodem - Well PCI56-SC
bedna - AutoCont Mars YY-5603
zdroj - Fortron 300W/LN/PFC/P4/20PIN, FSP300-60ATV
klávesnice - Labtec Internet Keyboar
myš - Labtec Optical Mouse
eTrust Antivirus v.7.1 OEM
Nero Express 6 OEM
Cyberlink PowerDVD 5 6CH CZ OEM
Windows XP Home
POHODA 2008 Komplet - nejdražší věc z celé sestavy
Otec tohle prodavá za 15000 Kč. Co na to říkáte?
SMAZAT
- Crave
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: PC
jsou tam originály software..max 10.000,- Kč..na víc to nevidím...i když, pokud tomu rozumí lidi, tak si to stáhnou z netu, ale nechci toto tady uvádět..
..sorry..ale poukážu na to..

Tomina píše:Tak je dobrý blázen s prominutím,něco podobného mám doma i tu grafickou,a nabízeli mi jen za samotný PC 3500,- s CRT monitorem jsme už dávno za opicema..tvůj otec to hodně přestřelil..
Taky tam máš software pro účetnictví POHODA 2008 Komplet za 14500 Kč? Windows za 1700 Kč? Myslím že ne.
- Crave
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jsem právě neveděl, co to ta "POHODA" je, tak to bychom o těch 15,000,- mohli uvažovat..PC samotný se pohybuje kolem těch 3,4,5 tisíc + software /jaxem uváděl/, tak to tak nějak vychází
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ymorduur píše:Tomina píše:Tak je dobrý blázen s prominutím,něco podobného mám doma i tu grafickou,a nabízeli mi jen za samotný PC 3500,- s CRT monitorem jsme už dávno za opicema..tvůj otec to hodně přestřelil..
Taky tam máš software pro účetnictví POHODA 2008 Komplet za 14500 Kč? Windows za 1700 Kč? Myslím že ne.
To nemám,ale SW vybavení nemá nikdy takovou váhu jako HW.Také si přece nekoupím trabanta se super rádiem a bednami v hodnotě 15tis.,když samotné auto stojí za nic a má hodnotu max. 3000,-..zde se bavíme sice o kompletu,ale pokud bude člověk chytrý,tedy pokud mluvíme o živnostníkovi,tak si pohodu koupí samostatně na svoje PC,nevidím důvod proč si kupovat vyložené velmi nevýkonné PC. XP je dnes OS,který jde sehnat všude a legálně patří mezi ty levnější,v tom tedy nevidím problém,a pokud budeme mluvit opět o živnostníkovi (protože nikdo jiný si POHODU nekoupí),tak většinou již Widle má..no nebudu se tím již zaobírat,třeba se někdo najde,kdo to koupí..
EDIT: záleží jestli se to bude používat ke komerčnímu využití,a když budu opravdu hnusný,existuje i bittorent se serials,ale tohle už asi každý zná..
Trošku ti to upřesním. Tohle PC už svého kupce má. Ten člověk to bude využívat pouze pro práci (účetnictví a vše kolem toho). Žádný warez tam mít nebude. Pro něj je naopak důležitý ten originální software co k tomu bude mít.
http://www.discomp.eu/p-9901/pohoda-200 ... t-mlp.html Myslim že ten comp je hooodně předrazenej.
Stormware: Pohoda http://www.stormware.cz/ http://www.stormware.cz/pohoda/ sklad, účetnictví, ... jihlavské firmy (Stormware) ... docela dobrý program, mám s ním osobní zkušenosti.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 4919
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
17 pro 2024 20:54