Mam win 7. Nelze se mi přihlásit k mé wifi. Kterou mám ve stejné místnosti. Nezobrazí se v nabídce wifin. Připadá mi, že se nenacita aktuální stav dostupných sítí. Poradíte mi, co s tim? Díky.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 12 vteřinách:
Ještě doplním, že se to stává po restartu.
Wifi - problém s přihlášením, není ani v nabídce (Win7)
Wifi - problém s přihlášením, není ani v nabídce (Win7)
Naposledy upravil(a) Ltb dne 30 dub 2019 17:45, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
Re: Wifi
Díky za reakci. Omlouvám se. Po restartu pc se nepripojim k siti-wifi. Wifi funguje a má dobrý signál (jsem v jedné místnosti), jsem na ni připojen i jinými zařízeními. Ale pc ji "nevidí", nezobrazuje se mezi dostupnými sítěmi.
Občas to nějak prorazim-pokus omyl a pak to funguje do dalšího restartu. Počítač většinou jen uspim, ale po upgradech to ten restart chce. A pak nastane problém.
Napadá vás něco?
Díky.
Ps:Připojení po drátu nechci, chci být mobilní.
Občas to nějak prorazim-pokus omyl a pak to funguje do dalšího restartu. Počítač většinou jen uspim, ale po upgradech to ten restart chce. A pak nastane problém.
Napadá vás něco?
Díky.
Ps:Připojení po drátu nechci, chci být mobilní.
Re: Wifi
V pc vidím nějaké sítě, ale nejsem si jistý, jestli jsou aktuální. A mezi nimi, ta moje není. Myslím si, laicky řečeno, je vypnutá nějaká služba, která zjišťuje dostupné sítě.
Někdy se mi to zprovozni, ale netuším kdy. Někdy při laborovani v správci síťového to nastavení, někdy v řešení problémů. Zkouším opakovat původní postupy, ale zafunguje zase něco jiného. Tak že zase nic nevím.
Na tu kartu wifi ve správci zařízení se podívám, až budu u pc. To je dobrý nápad, díky. Teď píšu z mobilu.
Někdy se mi to zprovozni, ale netuším kdy. Někdy při laborovani v správci síťového to nastavení, někdy v řešení problémů. Zkouším opakovat původní postupy, ale zafunguje zase něco jiného. Tak že zase nic nevím.
Na tu kartu wifi ve správci zařízení se podívám, až budu u pc. To je dobrý nápad, díky. Teď píšu z mobilu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 4644
-
od ArtisPier
Zobrazit poslední příspěvek
21 čer 2024 12:42