Hmm tak to bude tezke rozhodovani, jak jsem se omezil na alzu tak jsem videl ty ceny u 1070Ti uplne jinde ted babo rad pro a proti.. no jeste si o tom neco nactu a uvidim, kazdopadne budu rad za kazdy dalsi prispevek dik
pokud chceš plug & play kartu, tak ber jednu z gétéixek, pokud seš ochotnej si trochu pohrát s nastavenim, tak klidně Vegu - pokud jí rozumně snížíš napětí a taktneš paměti, tak ti bude odměnou vyšší výkon při výrazně nižší spotřebě...
s hranim si nemam problem, pokud teda tim neprijdu o zaruku. btw kdyz si pohraju s tou 1070Ti tak taky dostanu lepsi vlastnosti nebo se pletu? chapu ze u vegy je ten prostor pro zlepseni vetsi, ale az o tolik, ze by se dostala na stejnou uroven?
Osobně bych šel do Vegy, už v základu má výkon na úrovni 1070 Ti, po UV to dotáhne i 1080. Paměti má na textury taky lepší, navíc o dost kvalitnější provedení. Právě naopak - po UV se sníží příkon a přestane se tak narážet na strop spotřeby a udrží to vyšší takty, čili vyšší výkon.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Tak diky vsem, nakonec jsem dal na vas a vybral tu Vegu zde jsou vysledky: https://www.userbenchmark.com/UserRun/16628055 myslim, ze dobre max teplota 70°C, nijak extra jsem si s tim nehral jen vzal prvni hodnoty co jsem nasel na netu a zadal.
S tím snížení napětí bych si vážně vyhrál, protože každých 10mV jde celkem poznat - navíc proč si neužívat nižší spotřebu.
Zkoušel jsi OC pamětí?
Na Vegu 56 jde flashnout BIOS z Vegy 64, který dovolí vyšší napětí pro paměti - jdou OCnou lehce nad 1000MHz, ze základních 800MHz (tuším).
Vagiclean: Nesníží se výkon, protože karta jede na stejných taktech - dokonce díky snížení spotřeby pak může jet ještě na vyšších taktech. Všechny čipy totiž nejsou stejně kvalitní, a AMD aby použilo i ty dost špatné čipy dává dost velké rezervy napětí (ty tam jsou i kvůli stárnutí apod.).
Ahoj,
už asi tak 8 let moc nesleduju vývoj na poli webdesignu, resp. přesněji řečeno na poli CMS. Teď ale plánuju po dlouhé době udělat web, měla by to být prezentace + blog, zatím nevím zda v rámci jednoho webu (na subdoméně), či samostatně. Tak...
Poslední příspěvek
Jj, to vím, hostingy s předinstalovaným WP byli už v době, kdy jsem se tomu ještě věnoval, spíš mi jde o to, jestli se mezitím neobjevil nějaký zajímavější CMS.
Dobrý den,
udělal jsem strašnou blbost, potřeboval jsem se zbavit jedné drobné chyby ve Windows a zhlédnul jsem jedno video Zapnul jsem msconfig, šel jsem do složky služby a vše jsem zakázal a pak jsem do příkazu zadal sfc /scannow a dal restart. Po...
Poslední příspěvek
Stovky komentaru, ze postup blokuje pocitac, pod tim videem - ty jsi nevidel ?
Jakmile ten clovek na videu zacal mluvit, je jasne ze sam nema tuseni co dela. Takto jsi dobrovolne nasledoval
radu, ze mas zakazat vsechno, co nabiha pri startu...
Prosím o radu,aniž bzch cokoliv instalovala,stahovala nebo dělala neco mi zaplnuje sama od sebe systemoy SSD strasne rychle,vzdy neco odinstaluju uděla se místo třeba 7 GB volneho místa na SSD s WIndows a pak to samo zacne rychle klesat až je to na...
Poslední příspěvek
Avast je sice otravný, ale v posledních verzích je možné "reklamní" hlášky vypnout. Mimo otravnost je rozhodně funkční
Ahoj, tak ještě bych rád poprosil ohledně rady s výběrem vhodného Gpu. Pc hp z620 jsem zprovoznil, cpu je 2x xeon e5 2665,128gb ram a grafika je firepro v4900. Pc používám na domácí plex server, ovládání 3d tiskáren s klipperem, slicování a...
Poslední příspěvek
Tak abych to uzavřel. Narazil jsem na problémy s výkonem při streamování videí s titulkama-tenhle xeon sice transkódování jednoho videa ještě dává ale jakmile se pustí něco i na jiné televizi, tak už výkon nestačí. Bohužel neumí QSV a upgrade CPU na...