dvd-rom nebootuje
dvd-rom nebootuje
nevím si rady proč mi dvd-romka nebootuje v systému jo ,ale pokud chci v biosu změnit na 1 boot cd-rom a uloží změnu tak to z dvd nenabootuje , bohužel nevím zapojení jumperů pc je kamáráda a já jsem mu slíbil ,že se zeptám co to může dělat tak se ptám předem díky? 

Re: dvd-rom nebootuje
Zřejmě má špatné pořadí připojení: Master=HDD, Slave=DVD atd.......co tam zkouší bootovat?
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
HiJackThis
Myslíš tim to že ti nenaběhne instal Cd Windows?
To by mě právě taky zajímalo-jak všichni víme jsou i jiné bootovací CD (Live distribuce Linuxu, Ultimate Boot CD atd.....) Ale pokud se jedná o tyto případy tak pak je otázka jestli je to správně vypáleno-tyto věci se stahují jako obraz disku (ISO) a je potřeba je vypálit také jako obraz disku......nevím jak je tvůj kamarád dalece "znalí" takže nevím jestli tohle všechno ví nebo ne.....
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
HiJackThis
HiJackThis
jedná se linux jak live tak klasická distribuce ,vše má o de mě vypáleno jako obraz disku samozřejmě u mě vše ok.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 19
- 3948
-
od falco_dee
Zobrazit poslední příspěvek
20 led 2025 09:43