Clipfinder 1.38-problém Vyřešeno
Clipfinder 1.38-problém
Program pracoval naprosto OK,najednou ale nelze přehrát vyhledaný klip(hláška "adobe flash player plugin nenalezen..."),přitom plugin v PC je,zkoušel jsem instalovat znovu jak clipfinder tak zmíněný plugin,ale bez výsledku.V nastavení programu se taky znepřístupnila volba "show video as preview",což s problémem souvisí.Jinak video stáhnout a pak přehrát lze...Jediné co mě napadá je program System Mechanic,který jsem po posledním bezproblémovém spuštění Clipfinderu parkrát použil(že by třeba zakázal někde něco...?).Předem díky za radu...
Re: Clipfinder 1.38-problém
Vítej na PC-HELP,
Ano-asi to bude tím.....nemáš zálohu kterou ten System Mechanic třeba vytvořil? Já ho nepoužívám tak nevím....ale tak nějak včichni "čističe" mají zálohování.....Stáhni si a nainstaluj CCleaner->odinstaluj ClipFinder->vyčisti systém včetně registrů CCleanerem->restart PC->znovu nainstaluj ClipFinder....
Ano-asi to bude tím.....nemáš zálohu kterou ten System Mechanic třeba vytvořil? Já ho nepoužívám tak nevím....ale tak nějak včichni "čističe" mají zálohování.....Stáhni si a nainstaluj CCleaner->odinstaluj ClipFinder->vyčisti systém včetně registrů CCleanerem->restart PC->znovu nainstaluj ClipFinder....
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
HiJackThis
Díky za tip,bohužel ten system mechanic jsem "už trochu vzteklej" odinstaloval,což asi bylo ukvapený,takže jeho záloha je v tahu...Zkoušel jsem postup s CCleanerem,znovu nainstalovat,ale vše při starém...Ten Clipfinder"k životu"nepotřebuju,ale z principu mě to prostě vytáčí.Nevím jestli to nesouvisí,ale další záhada-po stisku ctrl+alt+del vůbec nejsou vidět spuštěné procesy,pouze spuštěné úlohy(v okně není jiné tlačítko,zavřít lze pouze přes kontext.menu ikony v hlav.panelu...),tak vážně nevím.Původně jsem chtěl"ve vzteku"přeinstalovat celý systém,ale jinak žádný problém nemám,tak se mi do tak radikálního řešení přece jen nechce...
Ten problém se Správcem úloh vyřešíš takto: otevři ho a dvojklik myší na jeho "šedivý okraj" myslím tím levý nebo pravý okraj okna......
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
HiJackThis
HiJackThis
Správce úloh OK,díky za radu,to by mě vážně nenapadlo.Tak zbývá ten Clipfinder...
Re: Clipfinder 1.38-problém Vyřešeno
Přestávám to už řešit,jsou důležitější věci...v mezním případě přeinstaluju systém a bude klid.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3637
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36