notebook ASUS problém se zvukem
notebook ASUS problém se zvukem
zdravím, mám notebook ASUS F3M series a mám problém se zvukem... z reproduktorů to přestalo hrát... když připojim sluchátka nebo bedýnky do výstupu tak to hraje... zkoušel jsem už všechno možný nastavení výstupu zvuku al reproduktory v notebooku nejdou... a taky od té doby uprostřed ve výstupu (jack) svítí nějáké červené světlo... to v době kdy to bylo v pohodě nebylo... poradíte někdo jeslti to není třeba vir, nebo přeci jen někde špatné nastavení? dotaz tady je poslední vec nez to zajdu reklamovat... dik
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: notebook ASUS problém se zvukem
Pravděpodobně Ti špatně funguje na jacku vypínací kontakt, bude ho třeba vyměnit(jack). Když vytáhneš sluchátka tak by se kontakty měli spojit a zapojit tím reproduktory. Chtělo by to otevřít notebook a jehlou nebo slabým šroubovákem přihnout a pak nějakým sprejem na kontakty vyčistit( vše ve vypnutém stavu!). Jinak pomůže jen výměna, tedy pokud to není v nastavení.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2244
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
30 pro 2024 07:03
-
-
Problém s PC - reaguje zvukem na křeslo Příloha(y)
od Tucnak105 » 02 říj 2024 20:13 » v Problémy s hardwarem - 23
- 9338
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
25 úno 2025 08:05
-
-
- 11
- 5267
-
od Martab