jak přepsat data z harddisku na harddisk
jak přepsat data z harddisku na harddisk
ahoj chtel bych poprosit o radu,jelikoz me muj stary harddisk uz nestaci ,koupil jsem si proto nový vyformátovaný a chtel bych na nej prepsat uplne vsechno z toho stareho vcetne windowsu XP.Prosím poradí me nekdo jak mam postupovat a jestli to zvladnu...nemam stim to moc zkusenosti...predem dik za odpovedi
Re: jak přepsat data z harddisku na harddisk
No že bych v tom byl zrovna odborník ale co takhle ACRONIS DISK DIRECTOR a nebo ACRONIS TRUE IMAGE HOME ,zkus se na to podívat netvrdím že to jde ale mám takové tušení že něco takového umí.....tak ted jsem se díval ten druhý program má klonování pevného disku na jiný ,takže to umí ale jestli bude system potom dělat problém ti neřeknu na to ti musí odpovědět někdo zkušenější kdo to už třeba dělal ale jde to.
Pokud nemáš u hlavy zbraň tak jde o ho....http://chs-arsoan.webnode.cz/
file:///C:/DOCUME~1/petr/LOCALS~1/Temp/gifanpr.htm
file:///C:/DOCUME~1/petr/LOCALS~1/Temp/gifanpr.htm
Jo. Tyto zalohovaci programy to urcite umi.. Norton Ghost ma funkci kopie disku, ktera je urcena presne pro tuto situaci.
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
skus seagate discwizard
HDClone 3.2.10-kopíruje obsah pevného disku na jinou jednotku. Pracuje na úrovni fyzické vrstvy.zip
HDCopy 2.104 FW 0,12MB udělá identickou kopii jednotlivých sektorů na HDD.exe
HDCopy 2.104 FW 0,12MB udělá identickou kopii jednotlivých sektorů na HDD.exe
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2706
-
od petr22