včera večer mi zřejmě odešla do věčných lovišt základní deska. Náhle zhasl monitor a zůstala na něm jen hláška žádný signál, větráky běžely, takže restart, ale PC už nenabootoval, žádný post nic..jen se spustí větráky a konec, zkusil jsem jiný zdroj, co jsem měl doma, ale bez úspěchu, takže zřejmě deska nebo grafika,ale ta je stejně intergrovaná na desce. Takže řeším novou desku a cpu..
Pro profíky nabušených mašin jen podotýkám, že jde jen o pc na internet a video..nic víc. žádné hry !! takže mi stačí jen to nejlevnější..v podpisu vidíte, jakou jsem měl předtím desku a cpu..jen malá deska a cpu athlon s TDP 35W a jelo vše naprosto dostatečně, takže něco podobného bych chtěl i ted.
Nemusí to být poslední novinky, protože bych chtěl použít moje ramky DDR3 1600 Kingston 4+8GB. Takže čistě jen desku + cpu s chladičem.
Cena max. 3000,- čím méně tím lépe

Takže malé shrnutí ?
-cena max.3000,- deska + cpu
-TDP CPU max.65W
-deska 4xSata3
-deska HDMI nebo min. DVI kvůli rozlišení 1920x1080..na VGA mi to v tomto rozlišení nejelo a chci jen full HD
-kdyby byl na desce konektor na USB3 bylo to velké plus, mám ted na front panelu externí USB3 zapojené na desku.
Nevím, zdali jsem popsal vše potřebné, kdyby něco rád doplním.