Krásný dobrý večer přeji všem
Pořídil jsem si vistu (home basic), tak testuju. Problém mám s nastavením virtuálních mechanik. Zkoušel jsem daemona, clone image machine, alcohol. ALcohol no comment ten nešelv vůbec, daemon a clone se mi nezobrazí po instalaci ( jako další mechaniky) a pokud k nim připojím image tak se nic neděje = mrtvo. V xp no problém, ve vistě nevím co s tím please help.
Díky za rady
Daemon clone kontra vista
- jeronym.skocdolabe
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Daemon clone kontra vista
INTEL CORE DUO E2180 2 Ghz, 2x2 GB RAM A-DATA extreme Vitesta 800 mhz, ATI RADEON HD 2600 PRO 512 MB DDR2, SEAGATE BARACUDA 320 GB+WESTERN DIGITAL 300 GB EXTERNAL HDD, MSI P35 NEO2 mainboard, ZDROJ ENERMAX MODU82+ 525 W CROSSFIRE X
- jeronym.skocdolabe
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Daemon clone kontra vista
Alcohol jsem nainstaloval nejnovejší verzi. Zavádí virtuální mechaniky, když tato činnost skončí mechaniky nikde. 

INTEL CORE DUO E2180 2 Ghz, 2x2 GB RAM A-DATA extreme Vitesta 800 mhz, ATI RADEON HD 2600 PRO 512 MB DDR2, SEAGATE BARACUDA 320 GB+WESTERN DIGITAL 300 GB EXTERNAL HDD, MSI P35 NEO2 mainboard, ZDROJ ENERMAX MODU82+ 525 W CROSSFIRE X
DD.
Nenapsal jsi základní info: verzi OS Vista HBE :-/
Kde jsi spáchal chybu?
Nepoužil jsi verzi programu certifikovanou pro danou verzi OS!
Např. Virtual CloneDrive 5.2.0.2 CZ je certifikován pro OS Vista/32.
Dtto aktuální verze Nero Virtual Drive (součást balíků nero od verze 7) je certifikovaná pro OS Vista 32/64.
Osobně používám hardwarové řešení: flash-disk jako virtuální CD/DVD-mechaniku. Musí to ovšem hw flash-disku podporovat: např. Pretec i-Disk Tango aj. Pak prostě jen nakopíruješ iso na flash disk, naintaluješ z něj příslušný program, zhůvěřile vyžadující přítomnost svého média v mechanice - a je hotovo!
Nenapsal jsi základní info: verzi OS Vista HBE :-/
Kde jsi spáchal chybu?
Nepoužil jsi verzi programu certifikovanou pro danou verzi OS!
Např. Virtual CloneDrive 5.2.0.2 CZ je certifikován pro OS Vista/32.
Dtto aktuální verze Nero Virtual Drive (součást balíků nero od verze 7) je certifikovaná pro OS Vista 32/64.
Osobně používám hardwarové řešení: flash-disk jako virtuální CD/DVD-mechaniku. Musí to ovšem hw flash-disku podporovat: např. Pretec i-Disk Tango aj. Pak prostě jen nakopíruješ iso na flash disk, naintaluješ z něj příslušný program, zhůvěřile vyžadující přítomnost svého média v mechanice - a je hotovo!
- jeronym.skocdolabe
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Windows vista home basic + SP1( to jsem ale napsal). Veškeré programy které jsem použil jsou kompatibilní s vistou. Samozřejmě že správné jsou i bitové verze - 32 bit.
Ve správci zařízení jsou všechny virtuální mechaniky vidět, jsou u nich otazníky. Taky prý pracují správně hehe.
Ve správci zařízení jsou všechny virtuální mechaniky vidět, jsou u nich otazníky. Taky prý pracují správně hehe.
tadz je yakladni problem.... ty otazniky znamenaji nerozpoznany hardware....
ze s pravce zarizeni vsechny virtuaslni mechaniky odinstaluj (pravym na tru mechaniku a odinstalovat,) pak odinstaluj vsechny ty vypalovaci a instalacni programy, a nainstaluj jen jeden,
me se na vistach osvedcil alcochol 52% ... sice jen mountuje ale je zadarmo a jede no problemo i na Vista Ultimate 64bitovwe se SP1
ze s pravce zarizeni vsechny virtuaslni mechaniky odinstaluj (pravym na tru mechaniku a odinstalovat,) pak odinstaluj vsechny ty vypalovaci a instalacni programy, a nainstaluj jen jeden,
me se na vistach osvedcil alcochol 52% ... sice jen mountuje ale je zadarmo a jede no problemo i na Vista Ultimate 64bitovwe se SP1
- jeronym.skocdolabe
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Odinstaloval jsem všechno i nero, vyčistil registry ccleanerem. 120 i 52 normálně nainstaluju, ale prostě mi to virtuální mechaniku nezavede. Ale nehodí to ani ýádnou chybovou hlášku nic, jenom tam ty mechaniky prostě nejsou. Fuj černá magie.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Hele mě daemon jede v pohodě nemam problem mam tuhle verzi Daemon tools 4.10 myslim že je ze stahuj.cz
Mam 32bit verzi visty na nooteboku dual-core T2080 1,73 120GBHDD, 1GB RAM atd.
Mam 32bit verzi visty na nooteboku dual-core T2080 1,73 120GBHDD, 1GB RAM atd.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Řekl bych, že jsi instalací všech možných virtuálních mechanik nadělal v ovladačích a registrech pěkný guláš. Doporučuji všechny řádně odinstalovat a důkladně vyčistit registry a pak teprve zkusit instalovat, ale vždy jen jeden program virtuálek. Ve Správci zařízení nesmí být žádný otazník, nebo vykřičník, což signalizuje nevhodný, nebo špatně instalovaný ovladač příslušného zařízení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Vista Ultimate SP1 + Daemon Tools 

Osobně se virtuálním mechanikám vyhýbám, lepší je klasická instalace. Odinstaluj vše řádně (musíš i virtuální mechaniky zrušit) a zkus to znova. Nic jinýho nezbývá, jedině si pozvat někoho šikovnějšího ...
- jeronym.skocdolabe
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Všechno jsem odinstaloval, ve správci zařízení odebral, registry vyčistil a nezabralo to. Použil jsem nejlepší opravnou metodu format + reinstal system
. Zatim jsem tam nedal SP 1 a funguje to, jsem zvědav co to udělá áž ho nainstaluju.