jo ty vypadají dobře, tak jsem je přidal...a co se týče toho mého dotazu, jestli by tam neměla být základní deska, která podporuje amd procesory pro 3. generaci.
Ahoj, mohl bych poprosit a zkontrolování této sestavy? jestli jsou všechny komponenty kompatibilní atd. případně co bych měl vyměnit. Jako gpu koupím RTX 5090, až bude někde skladem. ( vím, že do bedny dám jen jeden ventilátor (ostatní pozice jsou...
Ahojte, zase se po nějaké době na vás obracím s žádostí o pomoc a cenné rady.
Kamarád se konečně rozhodl, že vymění PSko za PC, a tak potřebuje dát dokupy nějakou sestavu. PC bude využívat primárně na hraní her, občas možná na nějaké modelování pro...
Poslední příspěvek
Definitivní ceny nejsou potvrzené, ale měly by být na úrovni zaváděcích cen minulé generace. Slevy Zen 4 se hádat nedají, ale jak jsem se díval, tak předchozí generace obvykle po uvedení nové ještě o něco spadly.
Ahoj, potřeboval bych navrhnout sestavu. Použití bude na internet a filmy. 4k nepotřebuju. Hry maximálně WoT 1 az 2 za rok. Chci AMD a co jsem se tak díval, tak bych to chtěl navrhnout okolo R5 5500gt, bez GPU a složit to nechám u CZC - snad je brzo...
Poslední příspěvek
Tam toho člověk taky moc nevymyslí, ale tam to taky není o počtu, ta case má aspoň120mm, takže to už nějaký "průvan" udělá, při nejhorším to bude jen celé o něco hlučnější.
Ahoj, chtěla bych požádat o pomoc se sestavením PC primárně určeného na hraní her.
Co bych nejraději měla v PC je 2TB SSD a 16-32GB RAM (pokud je momentálně 32GB overkill tak stačí 16, většina her 16 momentálně doporučuje, takže nevím). Grafiku...