Nejde do režimu spánku a nevypne displej
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Nejde do režimu spánku a nevypne displej
Zdravím všechny... Mám takový problém, nedávno jsem si koupil nové PC a když jsem si nastavil dobu vypnutí displeje a poté i režim spánku, tak to že začátku dělalo co má, ale po pár dnech se nevypne ani displej. Nepíšu sestavu, protože mi dělá to samé i u notebooku a dělalo to i u sestavy, co jsem měl před tím. Moc děkuji za rady
Re: Nejde do režimu spánku a nevypne displej
Máš pravdu.Nepíš nič , ani zostavu ani OS.Ani ja nepíšem svoju, pretože ja nemám problém.
A najlepšie bude , ak si hneď aj zamkneš tému.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
RIKI22 píše:Máš pravdu.Nepíš nič , ani zostavu ani OS.Ani ja nepíšem svoju, pretože ja nemám problém.
Hele,on je ten problém,že má nová sestava je postavena na intelu a ta stará byla na ryzenu,tak jsem si myslel,že sestavou to asi nebude. Ale pokud tedy vyřešíš problém,tak ti ji klidně rozepíši. Navíc mi dělá to samé i notebook,který prakticky nepoužívám,jen na přehrávání filmů
Tež jsem to kdysi měl, restartovat to šlo ale ani vypnout ani do režimu spánku ne, ale jak jsem to tehda vyřešil už nevím.
edit: takže jsem se pustil do 3 vteřinového hledání, koukni tady https://tomasfenyk.cz/2013/10/jak-vyres ... ndows-8-1/ je to starší, tak nevím jestli to bude aktuální, pokud nepomůže, většina lidí píše že to je chybná aktualizace windows, takže příopadně zkusit aktulizovat nebo vrátit nastavení o pár dní zpět, pokud máš vytvořený nějaký bod a pak aktualizovat. Popřípadě zkontrolovat všechny drivery.
edit: takže jsem se pustil do 3 vteřinového hledání, koukni tady https://tomasfenyk.cz/2013/10/jak-vyres ... ndows-8-1/ je to starší, tak nevím jestli to bude aktuální, pokud nepomůže, většina lidí píše že to je chybná aktualizace windows, takže příopadně zkusit aktulizovat nebo vrátit nastavení o pár dní zpět, pokud máš vytvořený nějaký bod a pak aktualizovat. Popřípadě zkontrolovat všechny drivery.
Intel i7 9700k - 5 GHz@1.285V + Noctua NH-D15, PALiT GeForce RTX 2080 Super GameRock, Crucial Ballistix 2x8 GB 3866 MHz@1.4V, Gigabyte Z390 Aorus Pro, M.2 NVMe 1TB Transcend MTE220S, Seasonic Focus Plus Gold 750W, Fractal Design Define S(4x140mm fans)
144 Hz QHD 27" - HP 27xq, Roccat Kone Pure Owl Eye, Hyperx Cloud Flight, Trust GXT Cada mechanical
144 Hz QHD 27" - HP 27xq, Roccat Kone Pure Owl Eye, Hyperx Cloud Flight, Trust GXT Cada mechanical
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Já vím o čem mluvíš,to se mi dělo kdysi také,že nešlo ani vypnout pc...ale ted je to jiné,PC se sám nevypne,respetivě nepřejde do režimu spánku a ani se nevypne displej...zkusil jsem vše aktualizovat,prohledat od virů a stejně bez odezvy
NTB je ?Doska v PC je? OS je tam Win10?Ak áno ,presná verzia a zostava.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7