Zdravím, stahuji z netu 3 party Tour de france.
1, má 5,86gb
2, má 2,5gb
3, má 4,13gb
Slyšel jsem, že to jde vypálit na oboustranné DVD, ale moje vypalovačka to asi nevezme:-D CCA 12gb? Jde to nějak vůbec vypálit? Díky..
Jak to vypálit?
- N!cholai
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jak to vypálit?
Pravý smysl úspěchu je v pomoci druhým.
NICOLAS CAGE
NICOLAS CAGE
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Jak to vypálit?
1x dvouvrstvé + 1x jednovrstvé nebo rozdělit po 4.3GB a vypálit 3x jednovrstvé. Oboustranné DVD sem ještě neviděl. (v původním návrhu se o nich uvažovalo, ale zřejmě se výrobcům jejich výroba nevyplatí)
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
1xDVD9
2xDVD5
Na DVD5 (klasické DVD) se vejde na chlup 4,38 GB a ne 4,7 jak je na nich uváděno, to se vejde jen z kopce a po větru
Oboustranné DVD bylo několikrát přílohou herního časopisu Level, člověk neví kam šáhnout aby si ho nezachmatal
2xDVD5
Na DVD5 (klasické DVD) se vejde na chlup 4,38 GB a ne 4,7 jak je na nich uváděno, to se vejde jen z kopce a po větru

Oboustranné DVD bylo několikrát přílohou herního časopisu Level, člověk neví kam šáhnout aby si ho nezachmatal

Naposledy upravil(a) X dne 27 dub 2008 10:33, celkem upraveno 1 x.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Lisované jo, ale na ty nic nevypálí... :)
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
- Merlin66
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
A ty soubory jsou co zač? ISO soubory ? Nebo nějaké video ? - tam by šlo komprimovat.
Oboustrané DVD se mi dostalo včera poprvé do ruky, když jsem koupil po 8mi letech opět Score - a jsem z toho v šoku ještě teď....
Oboustrané DVD se mi dostalo včera poprvé do ruky, když jsem koupil po 8mi letech opět Score - a jsem z toho v šoku ještě teď....
Můj první stroj: Atari 800XL
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
jj oboustrané DVD jsou přílohy herních časopisů.dlouho jsem je neodebíral (v dobách ještě maximálně DVD) a teď jsem začal a ejhle.opravdu z obou stran je něco.jak už psal X, nevím za jakou stranu je chytnout, aby se neupatlaly 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- N!cholai
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
El Diablo píše:1x dvouvrstvé + 1x jednovrstvé nebo rozdělit po 4.3GB a vypálit 3x jednovrstvé. Oboustranné DVD sem ještě neviděl. (v původním návrhu se o nich uvažovalo, ale zřejmě se výrobcům jejich výroba nevyplatí)
A to zvládne každá vypalovačka?
A soubory mám normální videa XVID.AVI
NICOLAS CAGE
NICOLAS CAGE
- Merlin66
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
No proboha! to tam snad není jeden soubor AVI o velikosti 5,8GB ?
Pokud nechceš použít program na převod do dvd formátu , nebo nechceš kvůli kvalitě komprimovat (myslím kompresi videa, ne souboru jako takového) , tak to AVI prostě rozděl, rozřízni a pak ulož ....
Pokud nechceš použít program na převod do dvd formátu , nebo nechceš kvůli kvalitě komprimovat (myslím kompresi videa, ne souboru jako takového) , tak to AVI prostě rozděl, rozřízni a pak ulož ....
Naposledy upravil(a) Merlin66 dne 27 dub 2008 11:31, celkem upraveno 1 x.
Můj první stroj: Atari 800XL
Jj, přesně, ve WinRARu rozděl a vypal, a máš to.. Nebo taky v Total Commanderu...
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Každá DL vypalovačka (DL - DoubleLayer)
- N!cholai
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Super. Díky:-) Ještě, který sw by jste mi doporučili na převod z AVI do DVD.. Nejlépe jeden free a pak nějaký placený, možná uvažuji o koupi, protože dost videii mám pro převod. A jde to poznat ta kvalita po tom převodu? neseká se to nějak??:-D
NICOLAS CAGE
NICOLAS CAGE
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Třeba ConvertXtoDVD:
http://www.zbozi.cz/?q=convertxtodvd&r=hint
http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... divxtodvd/
http://www.zbozi.cz/?q=convertxtodvd&r=hint
http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... divxtodvd/
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra