Spyware Terminator nějak se mi kupí viry Vyřešeno

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Romaninho
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Spyware Terminator nějak se mi kupí viry  Vyřešeno

Příspěvekod Romaninho » 27 dub 2008 18:15

Nazdar až do teď jsem neměl problém s virama,ale poslední dobou se mi to nějak kupí, a nejhorší to je po nainstalování tohodle prográmku, pomůže mi někdo prosím. Jsou to trojské koně Downloader.Zlob zlob.wen , .wav , Generic, webinstall B , purityscan ac, Win32/heur pls help ,jinak standartně požívám AVG 7.5 s aktualizací při připojení, jo teď jsmem si nainstaloval i 45 denní verzi AVG Internet securit, ale nějak se mi nedaří stáhnout aktualizace

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Spyware Terminator nějak se mi kupí viry

Příspěvekod memphisto » 27 dub 2008 18:16

v první řadě vlož log z HijackThis (návod v podpise) :wink: ono jestli to taky není tím, že máš u ST puštěný ten jeho antivirový štít a ten se bije s tvým antivirem a nezahlásí ani jeden nic
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Spyware Terminator nějak se mi kupí viry

Příspěvekod fredik » 27 dub 2008 18:20

Nezakládej pořád nová témata. Pokračuj tady: viewtopic.php?f=47&t=26843&p=161996#p161996
Když se ti někdo delší dobu neozve tak zkus připomenout v původním tématu, místo založení dalšího.

Pošli do toho tématu jak už bylo zmíněno aktuální log. Je tam vidět pozůstatky po antiviru Noroton, používáš ho ještě?
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”