mám nový počítač (MSI P35 Neo2, Sapphire Radeon HD3870, Intel Core2duo 2.33GHz, 2048 MB RAM). Mám ale problém s přehráváním videa, převážně avi.
Myslím si, že se kolem počítačů celkem dost vyznám, ale tady si už opravdu nevím rady. Nainstaloval jsem K-Lite Codec Pack, jako jsem to měl na starém PC. V domnění, že se podívám na nějaký film, tak pustím Winamp, a jede jenom zvuk.
Pak jsem vyzkoušel LIVE internetové vysílání progamingové televize PG24 (http://www.pg24.tv) a prohlížeč napsal chybu, neodesílat, blabla, známe Microsoft

Tak jsem tam postupně naflákal snad všechny kodeky, které jsem vygooglil a mají nějakou spojitost s avi. Od AVI Codec Pack přes XP Codec pack až po ffdshow. A nic nepomohlo.
Fakt už nevím, co mám dělat. Je to poprvé, co se obracím na nějaké diskuzní fórum. Mám podezření, že by to mohlo být spojeno s grafickou kartou. Má strašně moc sekundárních funkcí... Ale do toho nechci vrtat bez názoru ostatních.
Kdyby někdo měl nějaký tip, nebo dokonce už tento problém vyřešil, tak budu moc rád za odpověď.