Příspěvekod Hikorust » 15 srp 2019 12:13
Ono těch nových a aktuálních benchmarků zrovna moc není (patch 8.2). Viděl jsem jen nějaký pseudo 3hod stream, kde nebylo pořádně vidět nic - nastavení (1-10) a nebyl tam ani žádný pořádný BG a velký raid. Z mojí zkušenosti je nový Ryzen pomalejší (měl jsem možnost porovnat osobně) ve srovnání s Intelem ve WoW, který je heavy single thread a navíc snad deset let optimalizovaný speciálně pro Intel procesory, protože nic jiného použitelného ani nebylo. Jinak bych měl Ryzen v sestavě, protože 90% herního času trávím u pc WoWkem. V guildě dělalo pět lidí upgrade od výměny deska + procesor až po nový železo se vším všudy a jen jeden z nich skončil u AMD, protože chtěl počítač i na jiné hry než WoW.
Tím netvrdím, že Ryzen je špatnej. Naopak, 3600 se moc povedl a pokud bys měl v plánu dělat nebo hrát i něco jiného než WoW a máš stejně 60Hz panel, tak bych to neřešil a koupil ho.
Polož si otázku, kolik do toho chceš dát a jak jsem psal předtím, co přesně taky ve hře děláš a co očekáváš (jaké grafické nastavení atd-) . Pokud uvažuješ o Classicu, tak to vůbec řešit nemusíš a rovnou kup Ryzen sestavu.
CoolerMaster H500M + 5xNoctua A15, i9 9900k + Noctua NH-D15, RTX 3080 Asus ROG Strix OC, Asus Z390 ROG Maximus XI Hero, Patriot Viper RGB 4133 - 16GB, Corsair HX1200, Samsung 980 PRO 2tb, PM863 - 960GBx4, Toshiba EP2-KB960 - 960GB
LG C1 48 - 120Hz, Corsair Scimitar PRO, HyperX Alloy Elite, Oculus Rift S