Problém s přehráváním videa
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s přehráváním videa
ty ovladače nemusí být aktuální.mrkni na stránky ATI, zda nejsou novější
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Tak jsem nainstaloval nejnovější Catalyst od ATI a žádná změna..
EDIT: Moment... PG24 fachá... Tak nevím teď.. Každopádně velký krok dopředu, DÍKY KLUCI!!
EDIT: Moment... PG24 fachá... Tak nevím teď.. Každopádně velký krok dopředu, DÍKY KLUCI!!

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
no zatím není zač.až to bude vše ok, tak budem radši 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
co takhle Direct X máš ho nainstalovanej?
No, jelikož patřím mezi TOP hráče ve FIFĚ v ČR a na Slovensku, tak Dx mám 

Ještě taková blbá otázka - není na desce integrovaná grafika?jestli máš Gk v ve slotu tak tu na desce musíš vypnout.
Ne, tím to bohužel není. Teď to je v takovém stavu, že:
- mám nainstalovaný nejnovější ovladač GK (ATI Catalyst)
- mám JEN kodek CCCP
- rozjely se internetové televize a SopCast streamy
- zůstává jediný problém. Když zapnu wmv, avi, mpeg, tak vždy jede jen zvuk, ať už to pustím ve WMP, Winamp, GOM, WMC. A to mě štve
- mám nainstalovaný nejnovější ovladač GK (ATI Catalyst)
- mám JEN kodek CCCP
- rozjely se internetové televize a SopCast streamy
- zůstává jediný problém. Když zapnu wmv, avi, mpeg, tak vždy jede jen zvuk, ať už to pustím ve WMP, Winamp, GOM, WMC. A to mě štve

- Iron
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak tady pomůže jen jedno. Odstanit kodeky a naistalovat jen jedny - Codec pack all in one
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mě se osvědčili Cole2k http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... odec-pack/ Když nezaberou tyhle, pak už nevím co... 

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Dobrý den! Mužete mi poradit, že když mám video ve formátu VOB, jakej je na to program, který to umí prekonvertovat na AVI, aby se znížila kapacita ale zas kvalita moc ne. Protože si natáčím seriály z televize a už mám kopu DVDs, protože cez DVDrecorder sa na 1disc vejdou jenom 2 hodiny.
Prosím poradte mi. A ješte jedna otázka. Jak se dají súbory AVI, které mám v PC, napálit tak, aby DVD prehral i DVDprehrávač. Dopredu moc dekuji. Je to moc dúležité
Prosím poradte mi. A ješte jedna otázka. Jak se dají súbory AVI, které mám v PC, napálit tak, aby DVD prehral i DVDprehrávač. Dopredu moc dekuji. Je to moc dúležité
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vítej na fóru PC-HELP.CZ
hned na úvod,ač nerad, tě musím pokárat.založ si svůj vlastní topic a tohle všechno tam uveď.znepřehleďnuješ tento topic a tvůj dotaz zde může zaniknout.založ si prosím svoje vlastní vlákno
hned na úvod,ač nerad, tě musím pokárat.založ si svůj vlastní topic a tohle všechno tam uveď.znepřehleďnuješ tento topic a tvůj dotaz zde může zaniknout.založ si prosím svoje vlastní vlákno

Je to divný ale v nouzi nejvyší se ještě podívej do ..Přidat nebo odebrat programy...přidat nebo odebrat součásti Windows....a mrkni jestli máš zaškrtnutý WMP.Potom ještě koukni do položky Přístup a výchozí nastaveni programů....vyberte výchozi přehrávač médií....tam se podívej jestli je to povoleno a zaškrtni ...stávající přehrávač.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 6163
-
od jval
Zobrazit poslední příspěvek
04 bře 2025 20:41
-
- 9
- 2702
-
od falco_dee
26 led 2025 18:25
-
-
PC pro střih 4k videa - konzultace vybrané sestavy
od Karkulinn » 07 led 2025 18:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 1230
-
od Karkulinn
07 led 2025 20:17
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 6153
-
od buchtik
14 kvě 2025 12:20
-
-
-
Ve složce stažené soubory zmizely fotky a videa- jak je zachránit?
od Ondras66 » 03 kvě 2025 19:28 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 4445
-
od petr22
05 kvě 2025 14:38
-