Herní PC za 35k
Re: Herní PC za 35k
Ja jen, ze je hloupost, aby ti to nepustilo jine ovladace a stahl jsi verzi pro W10 ? Protoze jestli si stahl verzi pro 7, tak by to vysvetlovalo proc ti to neslo.
Ano stahoval jsem verzi pro win 10 64bit.
Ještě mohu zkusit přeinstalovat Windows ale myslím si že tam problém snad nebude protože to byla nová čistá instalace na nový disk.
Ještě mohu zkusit přeinstalovat Windows ale myslím si že tam problém snad nebude protože to byla nová čistá instalace na nový disk.
Zkus no, za zkousku nic nedas.
Ok dneska se k tomu asi nedostanu nejpozději zítra to zkusím a dám vědět.
Děkuji za snahu mi pomoci.
Děkuji za snahu mi pomoci.
Ahoj. Tak Windows jsem reinstaloval. Ovladače jsem znovu zkusil starší opět mě to nepustilo k instalaci. Po kontrole vyskočí hláška není kompatibilní s Windows. Jsem si na 1000% jistý že jsem stáhnul správné ovladače pro můj Windows. Poté jsem tedy zkusil znovu nainstalovat Battlefield 5 a po chvíli hrani ten samý problém s propadem fps. ( Když jsem to zkoušel tak jsem neměl nainstalované žádné vedlejší programy.) Potom jsem zkusil nainstalovat a spustit ten program na monitorování a pořád tam při tom poklesu fps je propad jak jsem už přikládal screeny.
Vážně už nevím kde je problém :(
Vážně už nevím kde je problém :(
Vyzkoušej opravený bios. viewtopic.php?p=1629815#p1629815
Dobře díky. jdu to zkusit hned.
Ahoj. Bohužel píšu protože problém přetrvává. Nejnovější BIOS mám, windows reinstalovaný, nejnovější ovladače grafiky také mám.
Problém je navíc ještě horší, nejen že mě takhle padají fps, ale dnes asi po 20ti minutách hraní bf5 se sekl obraz a hra se vypnula bez jakékoli chybové hlášky.
Někdo prosím nějaký tipy ?
Problém je navíc ještě horší, nejen že mě takhle padají fps, ale dnes asi po 20ti minutách hraní bf5 se sekl obraz a hra se vypnula bez jakékoli chybové hlášky.
Někdo prosím nějaký tipy ?
Nemá ta grafika duální bios, abys vyzkoušel, jestli to dělá u obou? Zkusil bych vyndat zandat grafiku ze slotu, odpojit zapojit přídavné napájení nebo jiný kabel od zdroje pokud je k dispozici. Pak vylučovací metoda jako grafiku dát do jiného počítače, jestli se chová špatně i tam, tak by se vidělo, že s ní něco je. V HWiNFO je docela pokles na 12V, tak bych zkusil na konec i vyměnit zdroj, pokud by se na nic nepřišlo.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3196
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
12 zář 2024 08:14