rhinoceros 4.0

...

Moderátor: Mods_senior

leeeman
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

rhinoceros 4.0

Příspěvekod leeeman » 27 dub 2008 22:40

zdravim lidi.seženu tu někoho, kdo pracuje s rhinem 4.0 ,měl bych pár dotazů.předem dík

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: rhinoceros 4.0

Příspěvekod memphisto » 27 dub 2008 22:42

Vítej na fóru PC-HELP.CZ

kdysi dávno jsem s ním dělal.ptej se.zkusím poradit,ale nic neslibuju.jsou tu snad 4 roky co jsem v něm dělal naposled (nevím, co to bylo tehdy za verzi)

PS: Rhinoceros už jsem neviděl moc používat. vytlačil ho už AutoCad
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

leeeman
nováček
Stav:

Příspěvekod leeeman » 28 dub 2008 21:38

moc díky.nemůžu přijít na to,jak potáhnu svuj model texturou...cihly,tráva...atd dík za odpověd

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod memphisto » 28 dub 2008 21:50

to si pamatuju, že s tím jsem taky bojoval.jsou tam čtyři okna. ve třech z nich byla změť čar a v tom čtvrtém (tuším, že se jmenovalo perespektíva) byl ten model ve 3D vykreslený.teď nevím, jak to přesně bylo, ale tuším, že nahoře v té liště nebo nalevo v nástrojích (musíš pracovat v okně perespektíva) byl nástroj textur nebo vykreslení s pozadím nebo tak nějak.opravdu jsem v něm dlouho nedělal.zkusím pohledat nějaký manuál k němu a kdyžtak pošlu odkaz

PS: vlastně na CD s Rhinem by měla být učebnice od úplných základů po náročné operace.jinak taky si nejsem 100% jistý jestli na to nebyl nějaký plugin :idea:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

leeeman
nováček
Stav:

Příspěvekod leeeman » 29 dub 2008 10:50

díky,skusím to a napíšu,jak sem dopadl.......dík

Zpět na “Vše ostatní (sw)”